Hatha Jóga oktatói képzés…

Kedves Érdeklődők!hatha

2017, Szeptember 15-én, pénteken indul a következő Jóga Oktatói Képzés.

A kurzus 15 db, 6 órás alkalomból áll (3 óra gyakorlás-3 óra elmélet), ami alatt megtanuljuk, hogyan kell felkészült, egészség megőrző, szervezetünk minden részét átmozgató és karbantartó jóga órákat tartani.

A 90 óra alatt megtanuljuk hogyan kell tökéletesen felépített jóga foglalkozást tartani. Anatómia elmélet elsajátítására is sor kerül, mozgástan és izometria elmélettel egybekötve.
Átvesszük az Ájurvéda alapjait, azon belül pedig elmélyülünk majd a mozgásszervi valamint ízületekkel kapcsolatos témakörökben. Alaposan átveszünk még körülbelül 350-400 gyakorlatot, az alap pránajáma légző gyakorlatokat, valamint egy-két tisztító eljárást.

 • Oktató: Baktai Ádám.
 • Helyszín: Budapest, XI. kerület.
 • Időpont: 3 hetente pénteken 9:00 – 15:00.
 • Időtartam: 15 alkalom.
 • Díja: egy összegben 150 000 Ft (3 részletben 3X60 000 Ft). Korán észlelők: 125 000 forint, Augusztus 7-ig fizetve.
 • A tanfolyam ideje alatt a Bhakti Kutirban, a Baktai Ádám által tartott jóga órákon teljesen ingyenesen (a korán észlelők), harmad (az egy összegben fizetők) vagy fél áron (a részletekben fizetők) vehetnek részt a hallgatók.
 • A képzésen résztvevők ingyenesen részt vehetnek a szintén Szeptemberben induló Ájurvéda Alap Tanfolyam első előadásán.
 • A hallgatók a képzés ideje alatt, az összes Védikus témakört érintő tanfolyamon 33%-os kedvezménnyel vehetnek részt, legyen az Ájurvéda, Védikus asztrológia, Vasztu térrendezés, egyéb előadások.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, és jelentkeznél tanfolyamunkra, kérjük jelentkezz be a kutir.bejelentkezes@gmail.com e-mail címünkön.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Hatha Jóga oktatói képzés…

 1. Visszajelzés: Jóga oktatói tanfolyam tudnivalók | Bhakti Kutir

 2. Drixler Dóra szerint:

  Sziasztok!
  Szeretnék jelentkezni a szept. 15-én induló hatha jóga tanfolyamra. Kb. egy két het már jeleztem, csak még nem érkezett visszajelzés. Szeretném aug. 7ig befizetni a teljes tandíjat, ha még van rá mód. Ez hogyan tehetem meg?

  Várom válaszotokat,
  Szerető Üdvözlettel,
  Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük