Hatha Jóga oktatói képzés…

Kedves Érdeklődők!hatha

2017, Szeptember 15-én, pénteken indul a következő Jóga Oktatói Képzés.

A kurzus 15 db, 6 órás alkalomból áll (3 óra gyakorlás-3 óra elmélet), ami alatt megtanuljuk, hogyan kell felkészült, egészség megőrző, szervezetünk minden részét átmozgató és karbantartó jóga órákat tartani.

A 90 óra alatt megtanuljuk hogyan kell tökéletesen felépített jóga foglalkozást tartani. Anatómia elmélet elsajátítására is sor kerül, mozgástan és izometria elmélettel egybekötve.
Átvesszük az Ájurvéda alapjait, azon belül pedig elmélyülünk majd a mozgásszervi valamint ízületekkel kapcsolatos témakörökben. Alaposan átveszünk még körülbelül 350-400 gyakorlatot, az alap pránajáma légző gyakorlatokat, valamint egy-két tisztító eljárást.

 • Oktató: Baktai Ádám.
 • Helyszín: Budapest, XI. kerület.
 • Időpont: 3 hetente pénteken 9:00 – 15:00.
 • Időtartam: 15 alkalom.
 • Díja: egy összegben 150 000 Ft (3 részletben 3X60 000 Ft). Korán észlelők: 125 000 forint, Augusztus 7-ig fizetve.
 • A tanfolyam ideje alatt a Bhakti Kutirban, a Baktai Ádám által tartott jóga órákon teljesen ingyenesen (a korán észlelők), harmad (az egy összegben fizetők) vagy fél áron (a részletekben fizetők) vehetnek részt a hallgatók.
 • A képzésen résztvevők ingyenesen részt vehetnek a szintén Szeptemberben induló Ájurvéda Alap Tanfolyam első előadásán.
 • A hallgatók a képzés ideje alatt, az összes Védikus témakört érintő tanfolyamon 33%-os kedvezménnyel vehetnek részt, legyen az Ájurvéda, Védikus asztrológia, Vasztu térrendezés, egyéb előadások.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, és jelentkeznél tanfolyamunkra, kérjük jelentkezz be a kutir.bejelentkezes@gmail.com e-mail címünkön.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Hatha Jóga oktatói képzés…

 1. Visszajelzés: Jóga oktatói tanfolyam tudnivalók | Bhakti Kutir

 2. Drixler Dóra szerint:

  Sziasztok!
  Szeretnék jelentkezni a szept. 15-én induló hatha jóga tanfolyamra. Kb. egy két het már jeleztem, csak még nem érkezett visszajelzés. Szeretném aug. 7ig befizetni a teljes tandíjat, ha még van rá mód. Ez hogyan tehetem meg?

  Várom válaszotokat,
  Szerető Üdvözlettel,
  Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük