Tanfolyam Hírek a Bhakti Kutirból

Tündérmacik,

Elkezdtük a Hatha Jóga Oktató Kurzust, és sok-sok jógázás mellett vettük az ízületek mozgás anatómiáját. Legközelebb December 2.-án leszünk, Pénteken.Csatlakozni még lehet.

A Védikus Asztrológiásokkal fél napot csináltunk, és December 10.-én leszünk legközelebb. Ha szeretnétek még csatlakozni lehet, mert akkor az újak egész nappal kezdenek, és a tündérek, akik már voltak az első fél napon, csak a délutáni etapra jönnének. Szóval még ide is lehet csatlakozni.

Szép hétvégét,

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük