Reiki I-es Beavatás

Reiki Japán Írásjelekkel

Július 23-án reggel 10-től Reiki I. beavatást tartunk a Bhakti Kutirban.

Oktató: Baktai Ádám

A beavatás a tradicionális Ushui Reiki irányzatnak megfelelően történik. A mi beavatási vonalunk: Ushui Mester-Hayashi -Takata- Furumoto-Bhanu Swami-Baktai Ádám-Te.

Bővebben a Reikről…

 

 

Baktai Ádám:

Személy szerint én azért kezdtem el reikizni, mert a kezeink mindig kéznél vannak. Tanárként átéltem azt Indiában, hogy a gyerekek állandoan törték zúzták magukat a suliban, és én minden esetben, bármikor, bárhol tudtam őket kezelni, fájdalom csillapitani, vérzést elállítani, allergiás rohamot lenyugtatni, stb. na pont ezért ajánlom a reikit mindenkinek.

A tanfolyam ára: 12,000 Huf, Tündérkártya birtokosoknak: 10,000 Huf.

Mindenkit szeretettel várunk! Ceruzát, papírt hozzatok magatokkal.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .