Reiki I-es Beavatás

Reiki Japán Írásjelekkel

Július 23-án reggel 10-től Reiki I. beavatást tartunk a Bhakti Kutirban.

Oktató: Baktai Ádám

A beavatás a tradicionális Ushui Reiki irányzatnak megfelelően történik. A mi beavatási vonalunk: Ushui Mester-Hayashi -Takata- Furumoto-Bhanu Swami-Baktai Ádám-Te.

Bővebben a Reikről…

 

 

Baktai Ádám:

Személy szerint én azért kezdtem el reikizni, mert a kezeink mindig kéznél vannak. Tanárként átéltem azt Indiában, hogy a gyerekek állandoan törték zúzták magukat a suliban, és én minden esetben, bármikor, bárhol tudtam őket kezelni, fájdalom csillapitani, vérzést elállítani, allergiás rohamot lenyugtatni, stb. na pont ezért ajánlom a reikit mindenkinek.

A tanfolyam ára: 12,000 Huf, Tündérkártya birtokosoknak: 10,000 Huf.

Mindenkit szeretettel várunk! Ceruzát, papírt hozzatok magatokkal.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük