Reiki I-es Beavatás

Reiki Japán Írásjelekkel

Július 23-án reggel 10-től Reiki I. beavatást tartunk a Bhakti Kutirban.

Oktató: Baktai Ádám

A beavatás a tradicionális Ushui Reiki irányzatnak megfelelően történik. A mi beavatási vonalunk: Ushui Mester-Hayashi -Takata- Furumoto-Bhanu Swami-Baktai Ádám-Te.

Bővebben a Reikről…

 

 

Baktai Ádám:

Személy szerint én azért kezdtem el reikizni, mert a kezeink mindig kéznél vannak. Tanárként átéltem azt Indiában, hogy a gyerekek állandoan törték zúzták magukat a suliban, és én minden esetben, bármikor, bárhol tudtam őket kezelni, fájdalom csillapitani, vérzést elállítani, allergiás rohamot lenyugtatni, stb. na pont ezért ajánlom a reikit mindenkinek.

A tanfolyam ára: 12,000 Huf, Tündérkártya birtokosoknak: 10,000 Huf.

Mindenkit szeretettel várunk! Ceruzát, papírt hozzatok magatokkal.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük