A kínai kommunista párt törvénybe foglalja a reinkarnáció létezését…

maoancoValójában a hír az, és ez nem vicc, hogy a kínai kormány törvényben tiltja a tibeti lámák engedély nélküli újraszületését Kína területén.

Csak egy annyira fontos dolgot szeretnék megosztani veletek, hogy gondoltam, valami frappáns címmel jól felkeltem az érdeklődéseteket.

Amúgy is a marketing szakemberek azt mondják, hogy minden cikk, írás, bejegyzés címét úgy kell kitalálni, hogy minden szó ütős legyen és minden része hozzáadjon a hírhez és a figyelem felkeltéséhez, de egyetlen szó se legyen felesleges.

Óriási marketing guru barátom szerint a „szakadékba zuhant a szamuráj karddal gyilkoló kaliforniai ex-pornós” pont egy ilyen cím. De ezt a címet nem gondoltam a Bhakti Kutir hangulatához illőnek, így maradtam a kínai cuccnál.

Visszatérve a fontos hírhez, amiről eredetileg írni akartam. Kutatók kimérték és kimutatták, hogy a mobiltelefonunk kapcsolódáskor akár 120-szoros sugárzással is bírhat a nem csörgés állapotához képest. Persze a Nokia és Iphone cég által fizetett orvosok mindig előrukkolnak valami teljesen új kutatással, ami azt bizonyítja, hogy a mobiltelefonálás kifejezetten ártalmatlan, sőt talán még egy picit fejleszt is agykapacitásunkon. De sajna egy fontos felmérésre nincs válaszuk, mégpedig arra, hogy a jobb kezesek jobb oldalt, a bal kezesek bal oldalt fejlesztenek ki agydaganatokat.

Szóval, amikor hívnak, vagy mi hívunk valakit, ne tartsuk a telefont a fülünkhöz, készülékeinket tartsuk magunktól távol, és akkor emeljük a fülünkhöz, amikor már felvettük, vagy a kapcsolat létre jött. Persze ehhez nézni kell a telefonunkat, ezt vezetés közben nem lehet, de ugye vezetés közben nem is szoktunk telefonálni.

Skorpió vagyok, tehát egyből azt gondoltam, hogy a telefonos cégek találtak ki ezt, hogy pár másodperccel többet tudjanak kiszámlázni, de ha bele gondoltok, az elektromos készülékek akkor gerjednek a telefonjainktól, amikor azok csörögnek, amikor beszélünk rajtuk, már nem agitálják a berendezéseket. Az asztalon felejtet mobil is addig szellemképezi a tévét, vagy a számítógép monitort, ameddig csörög.

Szóval a hír nem kamu, telefonáljunk okosan!

Om Tat Sat

UI: Vonakodva, de elárulom, hogy ezt a hírt természetesen a Matáv szponzorálta, „A vonalas hívások nem ártalmasak az egészségre” rovatuk pénz alapjából.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Blog/Gasztro Blog
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük