A kínai kommunista párt törvénybe foglalja a reinkarnáció létezését…

maoancoValójában a hír az, és ez nem vicc, hogy a kínai kormány törvényben tiltja a tibeti lámák engedély nélküli újraszületését Kína területén.

Csak egy annyira fontos dolgot szeretnék megosztani veletek, hogy gondoltam, valami frappáns címmel jól felkeltem az érdeklődéseteket.

Amúgy is a marketing szakemberek azt mondják, hogy minden cikk, írás, bejegyzés címét úgy kell kitalálni, hogy minden szó ütős legyen és minden része hozzáadjon a hírhez és a figyelem felkeltéséhez, de egyetlen szó se legyen felesleges.

Óriási marketing guru barátom szerint a „szakadékba zuhant a szamuráj karddal gyilkoló kaliforniai ex-pornós” pont egy ilyen cím. De ezt a címet nem gondoltam a Bhakti Kutir hangulatához illőnek, így maradtam a kínai cuccnál.

Visszatérve a fontos hírhez, amiről eredetileg írni akartam. Kutatók kimérték és kimutatták, hogy a mobiltelefonunk kapcsolódáskor akár 120-szoros sugárzással is bírhat a nem csörgés állapotához képest. Persze a Nokia és Iphone cég által fizetett orvosok mindig előrukkolnak valami teljesen új kutatással, ami azt bizonyítja, hogy a mobiltelefonálás kifejezetten ártalmatlan, sőt talán még egy picit fejleszt is agykapacitásunkon. De sajna egy fontos felmérésre nincs válaszuk, mégpedig arra, hogy a jobb kezesek jobb oldalt, a bal kezesek bal oldalt fejlesztenek ki agydaganatokat.

Szóval, amikor hívnak, vagy mi hívunk valakit, ne tartsuk a telefont a fülünkhöz, készülékeinket tartsuk magunktól távol, és akkor emeljük a fülünkhöz, amikor már felvettük, vagy a kapcsolat létre jött. Persze ehhez nézni kell a telefonunkat, ezt vezetés közben nem lehet, de ugye vezetés közben nem is szoktunk telefonálni.

Skorpió vagyok, tehát egyből azt gondoltam, hogy a telefonos cégek találtak ki ezt, hogy pár másodperccel többet tudjanak kiszámlázni, de ha bele gondoltok, az elektromos készülékek akkor gerjednek a telefonjainktól, amikor azok csörögnek, amikor beszélünk rajtuk, már nem agitálják a berendezéseket. Az asztalon felejtet mobil is addig szellemképezi a tévét, vagy a számítógép monitort, ameddig csörög.

Szóval a hír nem kamu, telefonáljunk okosan!

Om Tat Sat

UI: Vonakodva, de elárulom, hogy ezt a hírt természetesen a Matáv szponzorálta, „A vonalas hívások nem ártalmasak az egészségre” rovatuk pénz alapjából.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Blog/Gasztro Blog
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük