A kínai kommunista párt törvénybe foglalja a reinkarnáció létezését…

maoancoValójában a hír az, és ez nem vicc, hogy a kínai kormány törvényben tiltja a tibeti lámák engedély nélküli újraszületését Kína területén.

Csak egy annyira fontos dolgot szeretnék megosztani veletek, hogy gondoltam, valami frappáns címmel jól felkeltem az érdeklődéseteket.

Amúgy is a marketing szakemberek azt mondják, hogy minden cikk, írás, bejegyzés címét úgy kell kitalálni, hogy minden szó ütős legyen és minden része hozzáadjon a hírhez és a figyelem felkeltéséhez, de egyetlen szó se legyen felesleges.

Óriási marketing guru barátom szerint a „szakadékba zuhant a szamuráj karddal gyilkoló kaliforniai ex-pornós” pont egy ilyen cím. De ezt a címet nem gondoltam a Bhakti Kutir hangulatához illőnek, így maradtam a kínai cuccnál.

Visszatérve a fontos hírhez, amiről eredetileg írni akartam. Kutatók kimérték és kimutatták, hogy a mobiltelefonunk kapcsolódáskor akár 120-szoros sugárzással is bírhat a nem csörgés állapotához képest. Persze a Nokia és Iphone cég által fizetett orvosok mindig előrukkolnak valami teljesen új kutatással, ami azt bizonyítja, hogy a mobiltelefonálás kifejezetten ártalmatlan, sőt talán még egy picit fejleszt is agykapacitásunkon. De sajna egy fontos felmérésre nincs válaszuk, mégpedig arra, hogy a jobb kezesek jobb oldalt, a bal kezesek bal oldalt fejlesztenek ki agydaganatokat.

Szóval, amikor hívnak, vagy mi hívunk valakit, ne tartsuk a telefont a fülünkhöz, készülékeinket tartsuk magunktól távol, és akkor emeljük a fülünkhöz, amikor már felvettük, vagy a kapcsolat létre jött. Persze ehhez nézni kell a telefonunkat, ezt vezetés közben nem lehet, de ugye vezetés közben nem is szoktunk telefonálni.

Skorpió vagyok, tehát egyből azt gondoltam, hogy a telefonos cégek találtak ki ezt, hogy pár másodperccel többet tudjanak kiszámlázni, de ha bele gondoltok, az elektromos készülékek akkor gerjednek a telefonjainktól, amikor azok csörögnek, amikor beszélünk rajtuk, már nem agitálják a berendezéseket. Az asztalon felejtet mobil is addig szellemképezi a tévét, vagy a számítógép monitort, ameddig csörög.

Szóval a hír nem kamu, telefonáljunk okosan!

Om Tat Sat

UI: Vonakodva, de elárulom, hogy ezt a hírt természetesen a Matáv szponzorálta, „A vonalas hívások nem ártalmasak az egészségre” rovatuk pénz alapjából.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Blog/Gasztro Blog
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .