Ráma Dvadaszi, egy varázslatos nap a gyermek áldást kérőknek…

Dasaratha Király, fiaival, Rámával és Lakshmannal…

A Rámajána nagy eposz azzal kezdődik, hogy Ráma édesapja, Dasarath király különleges felajánlásokat tesz meg, hogy végre gyermeke szülessen. Ez volt az a nap, a Ráma Dvadaszi.

A felajánlások után 9 hónappal, megszületett a Jóisten, Ráma, mint Dasarath fia. Szóval ez egy elég különleges nap. Így ezen a napon érdemes felajánlásokat tenni és imádkozni a gyermek áldásért.

Ez a nap idén, 2021-ben Június 22-re esik.

Felajánlásaink egy része mindenféleképpen tartalmazzon gyerekek támogatását, vagy megvendégelését. Szóval hajrá, aki esetlegesen az én indiai iskolámnak szeretne támogatást nyújtani, az írjon nekem privátban .

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük