Pattints elő egy strand testet a nyári szezonra- Istvánko Szilárd Jóga Órái Baktai Ádám ajánlásával

Istvánko Szilárd, Hajlékonyság és Erőnlét Jógatréner:

Kicsi gyermekkorom óta, mindig is egy igen fontos részét képezte az életemnek a sport. Állandó aktív mozgásban voltam. Ebből fakadóan több korosztályban és több sportban is Magyar Bajnoki címet szereztem. A futástól, a magasugráson át az extrém kerékpározásig, szinte minden evő voltam.

Az általam tartott Jóga órákon a nyújtás és az erősítés harmóniája a legfontosabb irányelv. 

Osztom a méltán világhíres Pilates rendszer magalkotójának, Jospeh Pilates elképzelését, miszerint az ideális mozgás ötvözi a nyugati anatómiai ismereteket a keleti mozgáskultúra eszközeivel.

Óráim rendszere: álló nyújtásokkal és hajlításokkal kezdünk, majd testsúly kitartásokkal erősítünk és a végén ülő és fekvő nyújtásokkal és csavarásokkal lazítjuk ki megdolgozott izmainkat. Természetesen relaxációval végzünk és a hozzátartozó mantrák zengetésével eddzük fel elménket is.

Baktai Ádám „Szilánk” Jógiról és az általa tanított Jógáról:

Lassan már 10 éve ismerem Szilánk Jógit, aki egy hihetetlenül kitartó és elszánt Jógaoktató, valószínű az élsportoló múltjából eredendően. Amikor besétált az első órámra, aktív sportoló révén olyan kötött izmokkal rendelkezett, hogy állásban alig tudott előrehajolni. Most egy röpke évtizeddel később Szilánk, számomra a megtestesült harmóniája a lazaságnak és az erőnek.

Volt lehetőségem részt venni olyan óráin is, amin sikerült majd meghalnom, pedig én azért bírom az erősítő jóga órát, de ne ijedjetek meg, az én tapasztalatomban Szilánk mindig odafigyelően és gondosan válogatja meg az órái menetét a résztvevők képességei szerint.

Ezért is ajánlanám az ő óráit a legszélesebb spektrumú érdeklődőknek. Ha sportolsz és kötött vagy, vagy sportolsz, de bajos hoznod a versenysúlyod, vagy sportolsz, de a mozgás koordinációdat szeretnéd fejleszteni, nyugodtan járjál le Szilánkhoz.

De nem muszáj sportoló babérokra törnöd, elég indok Szilánkhoz lejárni, ha edzettebben, hajlékonyabban vagy szimplán alacsonyabb testzsír százalékkal akarod élni az életedet.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Bővebben Szilánk Jógiról…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Pattints elő egy strand testet a nyári szezonra- Istvánko Szilárd Jóga Órái Baktai Ádám ajánlásával

  1. Visszajelzés: A Hét Ájurvédikus Receptje: Továbbszőjük a tavaszi zöldek hatásaink a felsorolását… és előtérbe kerül egy kis gyurma tanácsadás is! | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük