Pancsakarma tudnivalók!

Kedves Érdeklődők, Április 20-án kezdünk a Pancsakarmával! 18.00 órakor! Kint leszünk a Feneketlen tónál, a szokásos helyen a Hemingway étterem mögötti füves placcon, ami a Budai Parkszínpad bejárata előtt van! 

Egyébként ez egy péntek délután, de utána már szombat reggelente fogunk találkozni! 9 órától!

Az első alkalommal még nem kell készüljetek semmivel, mert az első alkalomkor, mindenki ugyanazt a gyógynövény keveréket kapja, alkattól függetlenül. Ez a keverék a felvezetéshez kell, és mindenki ugyanúgy indítja a kúrát! A második héttől kezdődik az alkatok szétbontása Vata, Pitta és Kapha irányokban.

Szeretettel várlak benneteket! Nem kell bejelentkezni mert már amúgy is vagyunk annyian, hogy meg legyen tartva!

Itt elképesztő mennyiségű infót találsz a pancsakarmáról!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Amennyiben olajos masszőr ismerőseim/barátaim vállalnak a pancsakarma idejére extra pácienseket, kérem írjatok nekem erről és akkor tudlak benneteket ajánlani a pancsakarmázóknak! Köszönöm!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .