Pancsakarma tudnivalók!

Kedves Érdeklődők, Április 20-án kezdünk a Pancsakarmával! 18.00 órakor! Kint leszünk a Feneketlen tónál, a szokásos helyen a Hemingway étterem mögötti füves placcon, ami a Budai Parkszínpad bejárata előtt van! 

Egyébként ez egy péntek délután, de utána már szombat reggelente fogunk találkozni! 9 órától!

Az első alkalommal még nem kell készüljetek semmivel, mert az első alkalomkor, mindenki ugyanazt a gyógynövény keveréket kapja, alkattól függetlenül. Ez a keverék a felvezetéshez kell, és mindenki ugyanúgy indítja a kúrát! A második héttől kezdődik az alkatok szétbontása Vata, Pitta és Kapha irányokban.

Szeretettel várlak benneteket! Nem kell bejelentkezni mert már amúgy is vagyunk annyian, hogy meg legyen tartva!

Itt elképesztő mennyiségű infót találsz a pancsakarmáról!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Amennyiben olajos masszőr ismerőseim/barátaim vállalnak a pancsakarma idejére extra pácienseket, kérem írjatok nekem erről és akkor tudlak benneteket ajánlani a pancsakarmázóknak! Köszönöm!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük