Pancsakarma és Zen Shiatsu tudnivalók…

zgKedves Tündérmackók, először is azt mondanám, hogy még mindkét témakörben lehet jelentkezni. Pancsakarmára mivel szabadban leszünk akárhányan tudtok még csatlakozni, a Zen Shiatsura még 2 db hely van. 

De csak szép sorjában. Tehát Pancsakarma:

Péntek 17 órakor találkozunk a Hemingway étterem mögött a Feneketlen tónál. Arra gondoltam, hogy ne rondítsunk bele a most majd jövő hosszú hétvégébe, így az első két alkalom anyagát és gyógynövényeit is átadom nektek, sőt így a vidékről jövök már most megúsznak egy budai feljövetelt. Persze nem mindenki tud erről, nem is mindenki tölti ki előre az Ájurvédikus alkat meghatározót, így majd lesznek nálam keverékek mindenki részére és ott helyben összerakjuk a magunkét. OK?

Zen Shiatsu:

Szombaton reggel 09.30-kor találkozunk a Hemingway étterem mögött, szokásos és autóval kimegyünk hozzám Érdre, szóval, aki tud autóval jönni az jöjjön, és akkor majd mi kivisszük az autó nélkül jövőket. Az ebédet én főzöm. Vasárnap meg majd bent leszünk a XI. kerületben, ahol szoktak lenni a jóga órák is. OK?

Üdvözlettel és szeretettel,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Shiatsu
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük