Pancsa Karma Test Közelben, Most Kezdünk!!!

Tehát, ahogyan már beharagoztam egy párszor, most Hétfőn, Június 30-án, 20 órakor elkezdjük a teljese Pancsa Karma kúrát. Mindenkit szeretettel várunk, főként a gyógyulni, tisztulni és fogyni vágyókat és azokat is akik, harmóniára éhesek, legyen az belső vagy külső egyensúly.

A Pancsa Karma előtti Hatha Jóga órára szeretettel várunk mindenkit. A kúrára érkezők holnap a Bhakti Kutir vendégei a Jóga foglalkozásra.

Om Tat Sat

UI: Augusztus 2-án kezdjük híres-neves erősítő Jóga óráinkat. Szintén 20 órakor, szintén a 19 órás Hatha Jóga gyakorlás után.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük