Pancsa Karma Test Közelben, Most Kezdünk!!!

Tehát, ahogyan már beharagoztam egy párszor, most Hétfőn, Június 30-án, 20 órakor elkezdjük a teljese Pancsa Karma kúrát. Mindenkit szeretettel várunk, főként a gyógyulni, tisztulni és fogyni vágyókat és azokat is akik, harmóniára éhesek, legyen az belső vagy külső egyensúly.

A Pancsa Karma előtti Hatha Jóga órára szeretettel várunk mindenkit. A kúrára érkezők holnap a Bhakti Kutir vendégei a Jóga foglalkozásra.

Om Tat Sat

UI: Augusztus 2-án kezdjük híres-neves erősítő Jóga óráinkat. Szintén 20 órakor, szintén a 19 órás Hatha Jóga gyakorlás után.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük