Pancsa Karma Test Közelben, Most Kezdünk!!!

Tehát, ahogyan már beharagoztam egy párszor, most Hétfőn, Június 30-án, 20 órakor elkezdjük a teljese Pancsa Karma kúrát. Mindenkit szeretettel várunk, főként a gyógyulni, tisztulni és fogyni vágyókat és azokat is akik, harmóniára éhesek, legyen az belső vagy külső egyensúly.

A Pancsa Karma előtti Hatha Jóga órára szeretettel várunk mindenkit. A kúrára érkezők holnap a Bhakti Kutir vendégei a Jóga foglalkozásra.

Om Tat Sat

UI: Augusztus 2-án kezdjük híres-neves erősítő Jóga óráinkat. Szintén 20 órakor, szintén a 19 órás Hatha Jóga gyakorlás után.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .