Nap a Nyilas jegyében, 2016-ban: December 15 – 31…

asztroÚjra előáll a már sokat említett Nap/Merkúr együttállás. Így könnyebb lesz majd az előző hónapok spirituális felismeréseit kommunikáción keresztül terjeszteni. 

A Nap a Nyilasban jól érzi magát, mert a Nyilas a Jupiter jegye és ők baráti viszonyban állnak, így jó eredmények várhatóak a spirituális és az evilági vezetés találkozásakor, főként úgy, hogy most a Nap együttállásban van a Merkúrral. Szóval, ha az utóbbi időben azt vettük észre, hogy picit túlságosan is lefoglalnak bennünket a spirituális tennivalóink, és azt érezzük, hogy hangyányit szétcsúsztunk és a materiális életünk rovására mentek a spirituális elfoglaltságaink, akkor itt az ideje, hogy összerántsuk magunkat a világi területeken is.

Majd szerencsére December 28-án a Vénusz átlép a Mars mellé a Vízöntőbe és újra előtörnek a kreatív hajlamok, mindez a barátok és pénzkereset jegyében, szóval újra sínre állhatunk, persze némi baráti segítséggel, és simán kreatívan rendbe rakhatjuk az életünket.

Itt az asztrológiai mese vége, a 2016-os évre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Nap a Nyilas jegyében, 2016-ban: December 15 – 31…

 1. Somogyi Sarolta szerint:

  Tisztelt Baktai Ur!
  Nagyon szeretném a véleményét kérni!
  December 26.-án idulok a barátnőmmel Indiába, ayurveda-kezelésre két hétre.
  Valakitől azt hallottam, hogy bizonyos problémák lehetnek az uton. Azóta nagyon ideges vagyok. Kérem, nézze meg, mi várható nekem erre az időszakra, mire kell vigyáznom, hogy tudom kivédeni? 1950. október 13.-án születtem, délután 3-5 óra között.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel
  Somogyi Sarolta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .