Nap a Nyilas jegyében, 2016-ban: December 15 – 31…

asztroÚjra előáll a már sokat említett Nap/Merkúr együttállás. Így könnyebb lesz majd az előző hónapok spirituális felismeréseit kommunikáción keresztül terjeszteni. 

A Nap a Nyilasban jól érzi magát, mert a Nyilas a Jupiter jegye és ők baráti viszonyban állnak, így jó eredmények várhatóak a spirituális és az evilági vezetés találkozásakor, főként úgy, hogy most a Nap együttállásban van a Merkúrral. Szóval, ha az utóbbi időben azt vettük észre, hogy picit túlságosan is lefoglalnak bennünket a spirituális tennivalóink, és azt érezzük, hogy hangyányit szétcsúsztunk és a materiális életünk rovására mentek a spirituális elfoglaltságaink, akkor itt az ideje, hogy összerántsuk magunkat a világi területeken is.

Majd szerencsére December 28-án a Vénusz átlép a Mars mellé a Vízöntőbe és újra előtörnek a kreatív hajlamok, mindez a barátok és pénzkereset jegyében, szóval újra sínre állhatunk, persze némi baráti segítséggel, és simán kreatívan rendbe rakhatjuk az életünket.

Itt az asztrológiai mese vége, a 2016-os évre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Nap a Nyilas jegyében, 2016-ban: December 15 – 31…

 1. Somogyi Sarolta szerint:

  Tisztelt Baktai Ur!
  Nagyon szeretném a véleményét kérni!
  December 26.-án idulok a barátnőmmel Indiába, ayurveda-kezelésre két hétre.
  Valakitől azt hallottam, hogy bizonyos problémák lehetnek az uton. Azóta nagyon ideges vagyok. Kérem, nézze meg, mi várható nekem erre az időszakra, mire kell vigyáznom, hogy tudom kivédeni? 1950. október 13.-án születtem, délután 3-5 óra között.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel
  Somogyi Sarolta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük