Karácsonyi ajándék ötlet: Baktai Ádám a fa alatt…

Minden évben előkerülnek a hihetetlenül sokat mondó ajándék ötletek, mint pl. zokni, nyakkendő, sál és az elektromos lábmelegítő, amiről az ember azonnal tudja, hogy az illető csak és kizárólagosan reá gondolt, amikor az elképzelés szárba szökkent, és a vásárlás mezejére lépett, hogy teljes mértékben és maradéktalanul megörvendeztessen bennünket.

mtv

Valamint, amennyiben mászkáltok nagy közértekben, és drogériákban már gondolom láttátok a kifejezetten szóró ajándék kategóriában prezentált egységcsomag cuccokat, mint pl. a férfi illatszer együttes és a fésű, körömcsipesz, babaseqq törlőkendős gyermek csomag.

De mi lenne, ha idén spirituális tudást ajándékoznánk Karácsonyra, vagy olyan információt, amely használatával minőségileg tudnánk változtatni az életünkön?

És nem feltétlen csak én lennék erre a megoldás, de akár lehetnék én is. Valamint most még beférnék a karácsony fa alá is, lehet, hogy egy pár év múlva már nem fogok.

Amúgy is már írtam nektek, hogy a 2017 Januárjában kezdődő 4 alkalmas Ájurvéda alap tanfolyam Karácsonyi ajándékba 40%-os engedménnyel vásárolható meg, de gondoltam felajánlanék személyes konzultációt is ebben a szellemben.

Tehát December 23-ig tart ez ajánlat, és íme így néz ki:

Másfél órás személyes konzultáció Baktai Ádámmal, 14,000 forint helyett 11,500 forintért. A másfél óra tetszőlegesen felhasználható, akár háromszor fél órás etapokban is, Ájurvéda, Zen Shiatsu és Védikus Asztrológia témákat érintve, de akár egy területre is, pl. egy ultra hosszú Védikus Asztrológiai elemzés a család több tagjára is, papa, mama, gyerekek csupa szív szeretet jeligére.

Amúgy azt tudjátok, hogy nálam minden féle és fajta tanácsadás egy árban van, mert azt szoktam mondani nagyszájúan, hogy az én tudásom megfizethetetlen, nekem az időmet kell honorálni. 

Szóval amennyiben szeretnétek Ájurvéda Alap Tanfolyamot vagy személyes konzultációt velem ajándékba adni, másoknak vagy magatoknak, írjatok nekem a facebook-on vagy a goredas@yahoo.com címemre.

Legyen valami kedvezmény Jóga bérletileg is?

Egyébként én már évek óta mondogatom, hogy ha mókusok bárokban oda sétálnak lányokhoz és vesznek nekik egy italt, és egy ilyen eredeti ötlettel próbálják felszedni őket, akkor miért nincs az, hogy fószerek oda sétálnak csajokhoz egy könyvesboltban és meg vesznek a hölgyeknek egy kiválasztott könyvet? Szerintem tuti nyerő lenne a hölgyeknél.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Karácsonyi ajándék ötlet: Baktai Ádám a fa alatt…

  1. Annamária szerint:

    Telitalálat!!!! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük