Muhurta Asztrológia Előrejelzés

Azért több mint valószínű, hogy nem napi rendszerességgel fogom feltenni a honlapra a napok természetét, inkább pár napra, vagy egy hétre előre. Ezen túl meg fogjátok találni ezt a féle előre jelzést a honlap jobb felső kis ablakában, az Aktuális dobozkában.

2012. Október 1, Hétfő: Hétfő révén ez egy gyors nap, és mivel ez csak a második nap a Teli Hold után, ez még tovább gyorsítja a helyzetet. Ugyanakkor a Hold az utolsó csillagképben van, ami lágy természetű, szóval, ha vannak kellemetlen dolgaink függőben, amit jó lenne végre már befejezni és lehetőleg a legkisebb kellemetlenséggel, akkor a mai nap a miénk. Mert ez a nap nem csak felgyorsíthatja a befejezéseket, de aránylag zökkenőmentes formátumban is megoldhatóvá válik a buli.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük