Muhurta Asztrológia Előrejelzés

Azért több mint valószínű, hogy nem napi rendszerességgel fogom feltenni a honlapra a napok természetét, inkább pár napra, vagy egy hétre előre. Ezen túl meg fogjátok találni ezt a féle előre jelzést a honlap jobb felső kis ablakában, az Aktuális dobozkában.

2012. Október 1, Hétfő: Hétfő révén ez egy gyors nap, és mivel ez csak a második nap a Teli Hold után, ez még tovább gyorsítja a helyzetet. Ugyanakkor a Hold az utolsó csillagképben van, ami lágy természetű, szóval, ha vannak kellemetlen dolgaink függőben, amit jó lenne végre már befejezni és lehetőleg a legkisebb kellemetlenséggel, akkor a mai nap a miénk. Mert ez a nap nem csak felgyorsíthatja a befejezéseket, de aránylag zökkenőmentes formátumban is megoldhatóvá válik a buli.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük