Muhurta Asztrológia Előrejelzés

Azért több mint valószínű, hogy nem napi rendszerességgel fogom feltenni a honlapra a napok természetét, inkább pár napra, vagy egy hétre előre. Ezen túl meg fogjátok találni ezt a féle előre jelzést a honlap jobb felső kis ablakában, az Aktuális dobozkában.

2012. Október 1, Hétfő: Hétfő révén ez egy gyors nap, és mivel ez csak a második nap a Teli Hold után, ez még tovább gyorsítja a helyzetet. Ugyanakkor a Hold az utolsó csillagképben van, ami lágy természetű, szóval, ha vannak kellemetlen dolgaink függőben, amit jó lenne végre már befejezni és lehetőleg a legkisebb kellemetlenséggel, akkor a mai nap a miénk. Mert ez a nap nem csak felgyorsíthatja a befejezéseket, de aránylag zökkenőmentes formátumban is megoldhatóvá válik a buli.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .