Most szombaton a reggeli olajos Ájurvédikus Jóga után megyünk fürdőbe és jövő pénteken Fehér Ruhás Bulit tartunk Siva Ratrira, és erre lesz egy különleges felajánlásunk is…

treekutirSzóval híradásra készülők a Bhakti Kutir háza tájáról:

  • Most, még ma Pénteken lesz 17 órától egy Ájurvéda előadás Fiatalító kúrák és Házi praktikák témakörében, a fő fókusz az egészség megőrzés, a megelőzés lesz, de persze a már kialakult betegségekkel is fogunk foglalkozni.
  • Holnap, reggel 8 órától Olajos Ájurvédikus Jóga lesz programon, és mint első alkalom az Erőd utcában utána elmennénk egyet fürdőzni, hogy megadjuk a módját. Aki akar, utána még tovább is mehetünk a régi Kutirba és picit összepakolnánk. Szabad a vásár lesz, mert minden elvihető, szekrények és polcok, vízforraló, ez meg az.
  • Jövő hét Pénteken lesz az év legvarázslósabb napja, vagyis estéje Siva Ratri, azaz Siva estje és erre természetesen rászervezzünk egy szokásos Spirituális Bulit, a részletekért még figyeljétek a honlapot.

Erre a jó kis alkalomra, mármint Siva estéjére és arra, hogy most átköltöztünk a Védák Háza Budába erre a hétre, az én, Baktai Ádám, felajánlás az lesz, hogy:

Ma, Február 21-től, jövő Péntekig, Február 28-ig mindenki, aki betéved az új helyünkre, órára, vagy csak úgy bekukkantani, 2700 forintért juthat hozzá a Bhakti Kutir 2014-es Kalendáriumához. Persze ameddig a készlet tart.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük