Most szombaton a reggeli olajos Ájurvédikus Jóga után megyünk fürdőbe és jövő pénteken Fehér Ruhás Bulit tartunk Siva Ratrira, és erre lesz egy különleges felajánlásunk is…

treekutirSzóval híradásra készülők a Bhakti Kutir háza tájáról:

  • Most, még ma Pénteken lesz 17 órától egy Ájurvéda előadás Fiatalító kúrák és Házi praktikák témakörében, a fő fókusz az egészség megőrzés, a megelőzés lesz, de persze a már kialakult betegségekkel is fogunk foglalkozni.
  • Holnap, reggel 8 órától Olajos Ájurvédikus Jóga lesz programon, és mint első alkalom az Erőd utcában utána elmennénk egyet fürdőzni, hogy megadjuk a módját. Aki akar, utána még tovább is mehetünk a régi Kutirba és picit összepakolnánk. Szabad a vásár lesz, mert minden elvihető, szekrények és polcok, vízforraló, ez meg az.
  • Jövő hét Pénteken lesz az év legvarázslósabb napja, vagyis estéje Siva Ratri, azaz Siva estje és erre természetesen rászervezzünk egy szokásos Spirituális Bulit, a részletekért még figyeljétek a honlapot.

Erre a jó kis alkalomra, mármint Siva estéjére és arra, hogy most átköltöztünk a Védák Háza Budába erre a hétre, az én, Baktai Ádám, felajánlás az lesz, hogy:

Ma, Február 21-től, jövő Péntekig, Február 28-ig mindenki, aki betéved az új helyünkre, órára, vagy csak úgy bekukkantani, 2700 forintért juthat hozzá a Bhakti Kutir 2014-es Kalendáriumához. Persze ameddig a készlet tart.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük