Most szombaton a reggeli olajos Ájurvédikus Jóga után megyünk fürdőbe és jövő pénteken Fehér Ruhás Bulit tartunk Siva Ratrira, és erre lesz egy különleges felajánlásunk is…

treekutirSzóval híradásra készülők a Bhakti Kutir háza tájáról:

  • Most, még ma Pénteken lesz 17 órától egy Ájurvéda előadás Fiatalító kúrák és Házi praktikák témakörében, a fő fókusz az egészség megőrzés, a megelőzés lesz, de persze a már kialakult betegségekkel is fogunk foglalkozni.
  • Holnap, reggel 8 órától Olajos Ájurvédikus Jóga lesz programon, és mint első alkalom az Erőd utcában utána elmennénk egyet fürdőzni, hogy megadjuk a módját. Aki akar, utána még tovább is mehetünk a régi Kutirba és picit összepakolnánk. Szabad a vásár lesz, mert minden elvihető, szekrények és polcok, vízforraló, ez meg az.
  • Jövő hét Pénteken lesz az év legvarázslósabb napja, vagyis estéje Siva Ratri, azaz Siva estje és erre természetesen rászervezzünk egy szokásos Spirituális Bulit, a részletekért még figyeljétek a honlapot.

Erre a jó kis alkalomra, mármint Siva estéjére és arra, hogy most átköltöztünk a Védák Háza Budába erre a hétre, az én, Baktai Ádám, felajánlás az lesz, hogy:

Ma, Február 21-től, jövő Péntekig, Február 28-ig mindenki, aki betéved az új helyünkre, órára, vagy csak úgy bekukkantani, 2700 forintért juthat hozzá a Bhakti Kutir 2014-es Kalendáriumához. Persze ameddig a készlet tart.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .