Most éltünk túl egy 3 napos egy huzamba „Halál Jóga” történést, de lesz ilyen 2 hét múlva is…

sunandmoonTegnap este már megkérdeztem a jóga órán résztvevőket, hogy ők miként érzékelték a Szombat, Vasárnap és Hétfő etapot, ami mind három nap elég kemény bolygóállással bírt. Szokott ilyen máskor is lenni, sőt pont 2 hét múlva lesz ugyan ilyen, 3 nap egyhuzamban nagyon húzósba, és arra gondoltam nézzük meg, hogy az ilyen napok milyenek ha tudunk róla, hogy nagyon gáz, és amikor nem tudunk róla, hogy nagyon szigorú a felhozatal.

Szóval emlékezzünk vissza az elmúlt 3 napunkra, majd vizsgáljuk meg a Július 27-29-es szakaszt is. Természetesen nyitottak vagyunk a kommentjeitekre is!

De, hogy legyen minden jó, ha a vége jó, vagy ahogy kedvenc indiai kulturális filmünkbe mondták: „a végén mindig, minden jóra fordul, és ha most még nem jó valami, akkor még nem értünk a dolgok végére” el kell meséljem nektek azt, hogy csak most jönnek a szuper jó napok. Ma kedden, a 2 nap múlva lévő csütörtökön és az azt követő pénteken viszont Sziddha Jóga lesz, azaz a tökéletesség bolygóállása, tehát minden sikerülni fog, legyen az bármibe is, amibe belekezdünk.

És péntek lesz a nap, amikor az Istenkék lefekszenek, és bizony hétfőre alszanak el, és akkor itt egy matematikai példa is a Kutir honlapjának olvasóinak!

A korábban említett adatok szerint, vagy honlap bejegyzésekből tudjuk, hogy az Isteneknél a mi 4 hónapunk mennyit ér időben, akkor a földi időrendszerben 3 napos elalvás, mit jelent az Istenek idő beosztásában?

A leggyorsabb megfejtő kap egy furi mécses tartót a Kutir boltjából!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

4 Responses to Most éltünk túl egy 3 napos egy huzamba „Halál Jóga” történést, de lesz ilyen 2 hét múlva is…

  1. Motyovszki Miklós szerint:

    Ha egy hónapot 30 naposnak veszünk akkor 12 perc alatt alszanak el az ő idejük szerint

  2. Marossy Gabriella szerint:

    8 óra

  3. Tollonics Évii szerint:

    1 óra 47 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük