Most éltünk túl egy 3 napos egy huzamba „Halál Jóga” történést, de lesz ilyen 2 hét múlva is…

sunandmoonTegnap este már megkérdeztem a jóga órán résztvevőket, hogy ők miként érzékelték a Szombat, Vasárnap és Hétfő etapot, ami mind három nap elég kemény bolygóállással bírt. Szokott ilyen máskor is lenni, sőt pont 2 hét múlva lesz ugyan ilyen, 3 nap egyhuzamban nagyon húzósba, és arra gondoltam nézzük meg, hogy az ilyen napok milyenek ha tudunk róla, hogy nagyon gáz, és amikor nem tudunk róla, hogy nagyon szigorú a felhozatal.

Szóval emlékezzünk vissza az elmúlt 3 napunkra, majd vizsgáljuk meg a Július 27-29-es szakaszt is. Természetesen nyitottak vagyunk a kommentjeitekre is!

De, hogy legyen minden jó, ha a vége jó, vagy ahogy kedvenc indiai kulturális filmünkbe mondták: „a végén mindig, minden jóra fordul, és ha most még nem jó valami, akkor még nem értünk a dolgok végére” el kell meséljem nektek azt, hogy csak most jönnek a szuper jó napok. Ma kedden, a 2 nap múlva lévő csütörtökön és az azt követő pénteken viszont Sziddha Jóga lesz, azaz a tökéletesség bolygóállása, tehát minden sikerülni fog, legyen az bármibe is, amibe belekezdünk.

És péntek lesz a nap, amikor az Istenkék lefekszenek, és bizony hétfőre alszanak el, és akkor itt egy matematikai példa is a Kutir honlapjának olvasóinak!

A korábban említett adatok szerint, vagy honlap bejegyzésekből tudjuk, hogy az Isteneknél a mi 4 hónapunk mennyit ér időben, akkor a földi időrendszerben 3 napos elalvás, mit jelent az Istenek idő beosztásában?

A leggyorsabb megfejtő kap egy furi mécses tartót a Kutir boltjából!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

4 Responses to Most éltünk túl egy 3 napos egy huzamba „Halál Jóga” történést, de lesz ilyen 2 hét múlva is…

  1. Motyovszki Miklós szerint:

    Ha egy hónapot 30 naposnak veszünk akkor 12 perc alatt alszanak el az ő idejük szerint

  2. Marossy Gabriella szerint:

    8 óra

  3. Tollonics Évii szerint:

    1 óra 47 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük