Most aktuális Védikus Asztrológiai előrejelzés: 2015. Február 13-Március 15. Nap a Vízöntőben…

astMaga a Nap bolygó nem igazán érzi magát jól a Szaturnusz jegyeiben (Bak és Vízöntő), sőt itt egy jegyben áll a Vénusszal. A Vénusz ínyenc és kényelmes természete befolyásolni tudja a Napot, sőt picit el is tudja tántorítani a céljától, így ebben a szakaszban valószínű több lesz az igényünk a pihenésre, a kikapcsolódásra, stb…

Ugyanakkor a Vízöntő jegye talán a legérdeklődőbb az összes közül, így ez a szakasz Február 16-ig érdekes lehet olyan kutatásokra és tanulmányokra, amelyek kapcsolódnak a művészetekhez, a szép és finom dolgokhoz, valamint a különféle élvezetekhez.

Aztán Február 16-tól a Vénusz csatlakozik a Mars és a Ketu bolygókhoz a Halakban. A Vénusz a lehető legerősebb pozícióban áll a Halakban, így a Vénusz művészi, szépérzékű, lágy, érzéki, csábító és ínyenc természete méginkább előtérbe fog kerülni.

Ugyanakkor a Halak jegyének szimbóluma az ellentétes irányba úszó halak, ami azt is sejteti, hogy milyen kettősségek dúlnak ebben a zodiákusban. Tetézve azzal, hogy két kemény és tüzes bolygó is áll ebben a jegyben, a Mars és a Ketu, ebben a periódusban picit érzékenyebbek lehetünk a kritikára és könnyebben magunkra is vehetünk dolgokat. Mivel a Halak jegye a jó tanácsadás és a figyelmes hallgatóság jegye is, elképzelhető, hogy azok fognak megbántani minket, akiket általában mi szoktunk meghallgatni és segíteni.

Ugyanakkor ebben a szakaszban a Merkúr a Bakban lesz a természetes zodiákus munkával kapcsolatos jegyében, így elképzelhető, hogy munkatársaink közül is bizalmasainkká válhatnak néhányan, de úgy amúgy is könnyebbé válik a munka területén a kommunikáció. 

Március 9-én a Merkúr csatlakozik a Naphoz a Vízöntőben és így újra előáll a tanító/gyógyító beszéd bolygóállása a természetes zodiákus barátok és idősebb testvérek jegyében. Valószínű majd rá fognak szorulni egy picit a figyelmünkre, segítsünk nekik, istápolgassuk őket egy hangyányit.

Március 12-én a Vénusz áthalad a Kosba és jelenléte lágyságot és kifinomultságot hoz a gondolkodásunkba. A Mars és a Ketu a Halakban még mindig azon fog munkálkodni, hogy megoldásokat keressen az elhúzódó problémáinkra, de a Vénusz most egy picit kevésbé elvágólagos ötletekkel is segít majd előállni a hidak felégetésével szemben.

Ez főként Március 15-től lesz fontos, amikor a Nap is belép a Halakba és így mind a három tüzes bolygó egy jegyben fog állni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük