Most aktuális Védikus Asztrológiai előrejelzés: 2015. Február 13-Március 15. Nap a Vízöntőben…

astMaga a Nap bolygó nem igazán érzi magát jól a Szaturnusz jegyeiben (Bak és Vízöntő), sőt itt egy jegyben áll a Vénusszal. A Vénusz ínyenc és kényelmes természete befolyásolni tudja a Napot, sőt picit el is tudja tántorítani a céljától, így ebben a szakaszban valószínű több lesz az igényünk a pihenésre, a kikapcsolódásra, stb…

Ugyanakkor a Vízöntő jegye talán a legérdeklődőbb az összes közül, így ez a szakasz Február 16-ig érdekes lehet olyan kutatásokra és tanulmányokra, amelyek kapcsolódnak a művészetekhez, a szép és finom dolgokhoz, valamint a különféle élvezetekhez.

Aztán Február 16-tól a Vénusz csatlakozik a Mars és a Ketu bolygókhoz a Halakban. A Vénusz a lehető legerősebb pozícióban áll a Halakban, így a Vénusz művészi, szépérzékű, lágy, érzéki, csábító és ínyenc természete méginkább előtérbe fog kerülni.

Ugyanakkor a Halak jegyének szimbóluma az ellentétes irányba úszó halak, ami azt is sejteti, hogy milyen kettősségek dúlnak ebben a zodiákusban. Tetézve azzal, hogy két kemény és tüzes bolygó is áll ebben a jegyben, a Mars és a Ketu, ebben a periódusban picit érzékenyebbek lehetünk a kritikára és könnyebben magunkra is vehetünk dolgokat. Mivel a Halak jegye a jó tanácsadás és a figyelmes hallgatóság jegye is, elképzelhető, hogy azok fognak megbántani minket, akiket általában mi szoktunk meghallgatni és segíteni.

Ugyanakkor ebben a szakaszban a Merkúr a Bakban lesz a természetes zodiákus munkával kapcsolatos jegyében, így elképzelhető, hogy munkatársaink közül is bizalmasainkká válhatnak néhányan, de úgy amúgy is könnyebbé válik a munka területén a kommunikáció. 

Március 9-én a Merkúr csatlakozik a Naphoz a Vízöntőben és így újra előáll a tanító/gyógyító beszéd bolygóállása a természetes zodiákus barátok és idősebb testvérek jegyében. Valószínű majd rá fognak szorulni egy picit a figyelmünkre, segítsünk nekik, istápolgassuk őket egy hangyányit.

Március 12-én a Vénusz áthalad a Kosba és jelenléte lágyságot és kifinomultságot hoz a gondolkodásunkba. A Mars és a Ketu a Halakban még mindig azon fog munkálkodni, hogy megoldásokat keressen az elhúzódó problémáinkra, de a Vénusz most egy picit kevésbé elvágólagos ötletekkel is segít majd előállni a hidak felégetésével szemben.

Ez főként Március 15-től lesz fontos, amikor a Nap is belép a Halakba és így mind a három tüzes bolygó egy jegyben fog állni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük