A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Bak jegyében: Január 14 – Február 13…

astroA Merkúr a Nyilasban, a Jupiter jegyében nem igazán erős, mert míg a Merkúr a racionalitás bolygója, addig a Jupiter a spirituális intellektusunk égiteste, és ez a 2 gondolkodás sokszor üti egymást. Viszont a Merkúr ebben a pozícióban igenis támogathatja azt, hogy frissen szerzett spirituális élményeinket és tudásunkat minél hamarabb és minél több emberrel megosszuk, így a tanításnak ez a szakasz kedvezni fog.

Január 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik. 

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit még nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, majd csak később.

Aztán Január 18-tól még jobban felerősödik bennünk a kommunikációs ingerencia, mert a Vénusz átmegy a Nyilasba, ahol csatlakozik a Merkúrhoz, és a Merkúr/Vénusz együttállás hihetetlen kommunikációs képességeket ad.

Majd Február 9-én a Merkúr ismét belép a Bakba, ami megint csak a kommunikációt fogja előtérbe helyezni, és a Bak jegye miatt pedig főként a munka és életfeladat területén.

Február 12-én, hacsak egy kis időre is, de előáll a Nap/Vénusz/Merkúr együttállás. És itt az igaz, tiszta, tanító beszéd párosul a kreatív, élvezhető és diplomatikus beszéddel. Szóval, ha kínos és/vagy nagy bejelentésekre készülünk, ez egy nagyon jó 2 nap lesz (Február 12-12) dolgokat belógatni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük