A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Bak jegyében: Január 14 – Február 13…

astroA Merkúr a Nyilasban, a Jupiter jegyében nem igazán erős, mert míg a Merkúr a racionalitás bolygója, addig a Jupiter a spirituális intellektusunk égiteste, és ez a 2 gondolkodás sokszor üti egymást. Viszont a Merkúr ebben a pozícióban igenis támogathatja azt, hogy frissen szerzett spirituális élményeinket és tudásunkat minél hamarabb és minél több emberrel megosszuk, így a tanításnak ez a szakasz kedvezni fog.

Január 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik. 

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit még nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, majd csak később.

Aztán Január 18-tól még jobban felerősödik bennünk a kommunikációs ingerencia, mert a Vénusz átmegy a Nyilasba, ahol csatlakozik a Merkúrhoz, és a Merkúr/Vénusz együttállás hihetetlen kommunikációs képességeket ad.

Majd Február 9-én a Merkúr ismét belép a Bakba, ami megint csak a kommunikációt fogja előtérbe helyezni, és a Bak jegye miatt pedig főként a munka és életfeladat területén.

Február 12-én, hacsak egy kis időre is, de előáll a Nap/Vénusz/Merkúr együttállás. És itt az igaz, tiszta, tanító beszéd párosul a kreatív, élvezhető és diplomatikus beszéddel. Szóval, ha kínos és/vagy nagy bejelentésekre készülünk, ez egy nagyon jó 2 nap lesz (Február 12-12) dolgokat belógatni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .