A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Bak jegyében: Január 14 – Február 13…

astroA Merkúr a Nyilasban, a Jupiter jegyében nem igazán erős, mert míg a Merkúr a racionalitás bolygója, addig a Jupiter a spirituális intellektusunk égiteste, és ez a 2 gondolkodás sokszor üti egymást. Viszont a Merkúr ebben a pozícióban igenis támogathatja azt, hogy frissen szerzett spirituális élményeinket és tudásunkat minél hamarabb és minél több emberrel megosszuk, így a tanításnak ez a szakasz kedvezni fog.

Január 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik. 

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit még nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, majd csak később.

Aztán Január 18-tól még jobban felerősödik bennünk a kommunikációs ingerencia, mert a Vénusz átmegy a Nyilasba, ahol csatlakozik a Merkúrhoz, és a Merkúr/Vénusz együttállás hihetetlen kommunikációs képességeket ad.

Majd Február 9-én a Merkúr ismét belép a Bakba, ami megint csak a kommunikációt fogja előtérbe helyezni, és a Bak jegye miatt pedig főként a munka és életfeladat területén.

Február 12-én, hacsak egy kis időre is, de előáll a Nap/Vénusz/Merkúr együttállás. És itt az igaz, tiszta, tanító beszéd párosul a kreatív, élvezhető és diplomatikus beszéddel. Szóval, ha kínos és/vagy nagy bejelentésekre készülünk, ez egy nagyon jó 2 nap lesz (Február 12-12) dolgokat belógatni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük