Mit szólnátok ha rendszeresen csinálnánk tűzszertartásokat?!

Egyébként ezt már évek óta fontolgatom, mondjuk úgy, hogy minden Teliholdkor összegyűlnénk és megcsinálnánk egyet. És ez nem “csak” áldás, hanem csinálhatnánk egy kicsit karma oldásként is, pl. úgy, hogy a felajánlásokkor azon bolygók urainak tennénk meg a felajánlást, amely bolygók mondjuk nehézségeket okoznak a horoszkópunkban.

Mit szólnátok egy ilyen kezdeményezéshez?

A sztori felajánlásos lenne, és a pénzt pedig elküldenénk az indiai iskolába ahová jártam, és úgy még áldásosabb lenne a dolog. És persze még olyan finomságokat is betudnánk építeni, hogy ha valaki a Vénusznak tenne felajánlásokat akkor a felajánlás is a Vénusz számára, a 6-os számra jönne ki, pl. tehetne a delikvens egy 3300 forintos felajánlást, vagy egy 2220 forintosat, vagy akár egy 6 milliósat is.

Ezen gondolkozzatok. 

De mit szólnátok most egy ilyenhez, Augusztus 14-én. Ez egy csoda nap, mert évente 1x van, az Áldást Osztó Laksmi napja. A baj csak annyi, hogy reggel 5.59-ig kellene elkezdenünk a szertartást. Tehát legkésőbb 5.40-kor össze kellene találkoznunk.

Hm?

A sztori egyszerű lenne, ti vagy fehér ruhában jöttök, vagy hoztok magatokkal fehér ruhát. A ruhának szertartás tisztának kell lenni. Tehát nem ettünk benne, és nem voltunk Wc-n sem benne. Mi is legyünk frissen fürödve, ami nem lesz nehéz reggel 5-kor. Legyen nálunk még egy db gyümölcs és egy fehér virág.

Árpát, szezámot, barna cukrot, és kurkumás rizst én majd intézek. Meg persze a szertartáshoz valót is.

Tehát reggel össze ülnénk, felajánlanánk a Purusa Suktát egy mantrát, ami leírja a teremtés folyamatát a Védákban, és a Sri Suktát, ami az egyik legfontosabb felajánlás Laksminak. Én ghít rakok majd a tűre, ti meg árpát és szezámot. Utána a tűzre rakjátok majd a gyümölcsöt a végső felajánláskor. Majd lesétálunk a Dunához és ott a fehér virágot és némi barna cukrot felajánljuk a vízbe. 

És még egy nagyon fontos információ, amennyiben van otthon Sri Yantránk, akkor az t hozzuk magunkkal mert ez az év egyik legjobb napja a Sri Yantra beavatására. Ha még nincs de nagyon szeretnénk egy nagyon ütősen működő Sri Yantrát nyomtassunk ki egyet még reggel indulás előtt, és azt hozzuk magunkkal.

Még nem kérdeztem meg, hogy lehetnénk-e a Kamalába, mert onnan elég egyszerű a Duna, de előbb azért tudjuk meg, hogy csináljunk-e egy ilyen összejövetelt?

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: Ide kommenteljetek ha jönnétek!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

6 Responses to Mit szólnátok ha rendszeresen csinálnánk tűzszertartásokat?!

 1. magyarzsuzsi szerint:

  Nagyon jól hangzik:) Hol történne mindez?

 2. Simon László Lángali dasa szerint:

  Hari, én is szívesen részt vennék…

 3. Evii Tollonics szerint:

  Igen, epp elozo nap van a szülinapom ?❤️?

 4. Nagy Ágnes szerint:

  Benne vagyok ?

 5. Nagy antal szerint:

  Szia en csak az elérhetöséget szeretnék kérni hogy feltudjam veni a kapcsolatot veled veletek üdv antal

 6. Hanyik Krisztina szerint:

  Mi szivesen mennénk anyuval (Bátori Judit)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük