Mit szólnátok ahhoz, ha a Szeptember 16-án kezdődő Ájurvéda Alaptanfolyam online is elérhető lenne?

papaKedves Kutiros brigád,

Évek óta külföldiek és az itthon, de messze élő hazánkfiai megszokták kérdezni, hogy nincs-e online elérhetősége az előadásinknak. 

De ez egy olyan világ, amit:

 1. nem értek,
 2. nem igazán foglalkoztat,
 3. nincs ingerenciám megtanulni.

Viszont most érkezett egy olyan lehetőség, az egyik jógás tündérmacin keresztül, amely módon ez akár meg is valósulhatna. Élőben fent lenne az előadás az interneten, és belehetne jelentkezni rá, hogy meglehessen úgy hallgatni, anélkül, hogy az ember eljöjjön a Fehérvári úti terembe. Szerintetek legyen? Mert, akkor már mehetne is a Szeptember 16-án kezdődő Ájurvédikus tanfolyam alkalmával.

 • Egy részről kérném a véleményeteket, hogy nem túl high tech ha Védikus téma körökben élő internetes broadcasting-on keresztül terjedhetne az ige.
 • Másrészről meg legyetek szívessek és osszátok meg ezt az infót, hogy a fent említett érdeklődőkhöz, mármint a külföldiekhez és a Budapesttől távol élőekhöz is eljusson az ige. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

4 Responses to Mit szólnátok ahhoz, ha a Szeptember 16-án kezdődő Ájurvéda Alaptanfolyam online is elérhető lenne?

 1. Gáti Krisztina szerint:

  Én szeretnék jelentkezni!

 2. Bernáth Zsuzsanna szerint:

  Àdám!
  Nagyon, nagyon jó ötlet, csináld, és előre is hàla, köszönet érte:) 🙂 🙂

 3. Edit Blaumann szerint:

  Nagyon remek lenne, ha online elerheto lenne.

 4. Sebők Miklós szerint:

  22 éve várok erre a pillanatra. Akkor indultam el az ezoterikus úton és ezt nagyon szeretném megtanulni.
  Üdvözlettel: Miklós

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .