Mi lenne ha, a pénteket felcserélnénk a szerdával?!

Kedveskék olyan szakaszba ért az életem, hogy most sokkal több a feladatom, mint korában, aminek a legfontosabb területe az, hogy a kis fiaim is többet igényelnek belőlem. Így arra gondoltam, hogy némi finom beállítás végzésével, talán hatékonyabbá tudom tenni magam.

Első körben mi lenne, ha a pénteki előadások szerdán lennének? Ugyanúgy 17 órától, és ugyanúgy 20 órái, de a hét közepén? 2019-ben már így is úgy is így lesz, de esetleg ha már most kezdenénk a szeptemberi Ájurvédával? 

Másik kérdésem. A hétfő és csütörtöki jóga 19 óra nagyon jó nekünk? Tudjátok régen 20 órától volt 21-ig, de ahogy öregszem én már hajlok a 18 órától a 19 óráig levezényelt verzióra is!

(Valamint ugye tudjátok, hogy jövő héten már nincsenek órák, és még 2 hétig nem is lesznek! Szeptember 3-án kezdünk, Krisna szülinapján!)

Szóval ilyen dolgok járnak a fejemben. De nyitott vagyok a ti ötleteitekre is! Sőt a ti nyomásotokra, ősztől már lesz Ájurvéda 2.0 is, amiben lesz közös főzés is!

Itt megtaláljátok a dátumokat!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Valamint sokan kérdezték, hogy miért nem osztok meg “nem szakmai” dolgot a Kutir Facebook oldalán. Ilyen nevetős, vicces dolgokat. A válaszom egyszerű, nekem a Kutir oldala szent.

A mesterem mestere, és az ő apukája alapították az eredeti Bhakti Kutirt 1902-ben. Így ezzel az oldallal én nem tudok lazázni. De majd megosztom nektek a már évek óta működő Oriental Method és Lifetime Backpack oldalaim, na arra felteszek minden jót és szépet, a készítsd önmagad témakörtől az utazás Bora Boráig mindent! Hiszen engem is érdekelnek a mindenféle jóságok.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük