Mi hiányzik a mai világból?

nellyGondoltam, hogy ne mindig depresszív cuccokkal álljak elő, írok valami közvetetten depresszívet.

Nekem az hiányzik a mai világból, amit most láttam a kisfiammal az állatkertben. Az első elefántot, Sziámot a Thai Király adományozta Budapestnek, innen a név is, és a második elefántot meg egy cirkusz hagyta a fővárosunkban. Nellyt, akit a látogatók csak Pistának szólítottak, kezdődő reumával diagnosztizáltak, ezért került leszerelésre a cirkuszból.

Az akkori állatkerti vezetésnek az tűnt logikusnak, hogy Nellyt levitték Hévízre és egy 5 hetes fürdő kúrával teljesen kikezelték az ízületi panaszaiból. Szerintetek ez a mai világban, hogy zajlódna? Gyógyszer és legvégső esetben elefánt csere? Olyan fura, hogy most már nincsenek ilyenek, hogy az állatkert elefántja Hévízre menjen fürdő kúrára. Nekem ez hiányzik a mai világból.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük