Megérkeztek a Kalendáriumok!

Kedves Mandarin Récék,

Küzdelmes volt, de nálam vannak a Kalendáriumok! Csodaszép lett!

Akik még Karácsony előttre kérték, azok holnap megfogják kapni a GLS futárszolgálaton keresztül. Mármint azok, akik írtak címet és telefonszámot! Akiknek nem sikerült elutalni a Kalendáriumok árát, utánvét küldtük.

Azoknak, akiknek jó a személyes átvétel már ma este a jóga óra után is áttudják venni, vagy a következő időpontokban, a Kosztolányi Dezső tér 7 száma előtt:

  • December 22: 18.30-20-00 óráig.
  • December 23: 09.00-11.00 óráig.
  • December 27: 17.00-18.00 óráig.
  • December 28: 09.00-10.00 óráig.

Van néhány extra példányunk is, szóval azok is jöhetnek az átvételi időpontokra, akik eddig nem szóltak, hogy szeretnének Kalendáriumot.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, egy nagyon boldog Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük