Még egy kis Kutir Kalendárium infó…

image descriptionÉdesanyám mondta, hogy ő December 24 délelőtt már nem szándékszik sehová sem menni. Így akinek akkor a legmegfelelőbb, az 10 és 12 között nyugodtan jöhet még a Kalendáriumáért, Kosztolányi Dezső tér 7, félemelet és a lépcsőtől balra.

Egyébként még nem írtam meg nektek, hogy az új 2.0-ás Kalendárium verzióban van 16 oldalnyi jegyzetfüzet rész is, és van benne ilyen elválasztó szalag is, hogy tudjuk, hogy hol tartunk benne. A borító és a kötés ugyanolyan, mert az kiállt mindenféle ütleget a tavalyi év folyamán és idén szép lila lett a külső. 

Jövőre citrom sárga?

Aki postán szeretné a Kalendáriumát az írjon majd nekem privátban és a két ünnep között majd el is tudom küldeni majd neki. És nincs már több extra darabunk, szóval ha akarnátok még Kalendáriumot, akkor pár nap múlva tudni fogom, hogy mikorra lenne kész az újra nyomtatás és akkor szólok, ok?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük