Még egy kis Kutir Kalendárium infó…

image descriptionÉdesanyám mondta, hogy ő December 24 délelőtt már nem szándékszik sehová sem menni. Így akinek akkor a legmegfelelőbb, az 10 és 12 között nyugodtan jöhet még a Kalendáriumáért, Kosztolányi Dezső tér 7, félemelet és a lépcsőtől balra.

Egyébként még nem írtam meg nektek, hogy az új 2.0-ás Kalendárium verzióban van 16 oldalnyi jegyzetfüzet rész is, és van benne ilyen elválasztó szalag is, hogy tudjuk, hogy hol tartunk benne. A borító és a kötés ugyanolyan, mert az kiállt mindenféle ütleget a tavalyi év folyamán és idén szép lila lett a külső. 

Jövőre citrom sárga?

Aki postán szeretné a Kalendáriumát az írjon majd nekem privátban és a két ünnep között majd el is tudom küldeni majd neki. És nincs már több extra darabunk, szóval ha akarnátok még Kalendáriumot, akkor pár nap múlva tudni fogom, hogy mikorra lenne kész az újra nyomtatás és akkor szólok, ok?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük