Abu Patikája: Megelőzés egy kis Tantrával…

VirupaksaA következő receptet a Virupaksa Tantrából írtam ki nektek, de része a Sziddha gyógyászatnak is. Természetesen csak itt, csak most, csak nektek.

4-4 csepp saját vért és vizeletet, és 1 hajszálunkkal beleteszünk egy üveg desztillált vízbe (1 literesbe) és annyiszor összerázzuk, ahány évesek vagyunk. Kiöntjük a vizet az üvegből, és újra felöntjük az üveget desztillált vízzel. Újra összerázzuk, megint csak az éveink számát használjuk a shake-eléshez, és újra kiöntjük a vizet.

Ebből csináljunk 7 kőrt, kiöntés, újra töltés és felrázás. Amennyi marad az üvegben pont elég ahhoz, hogy egy olyan hígítás készüljön el, ami megfelel a kezelés céljához.

Amikor a hetedik vízfeltöltés és összerázás is megtörtént, akkor azt a vizet már békén hagyjuk. Ezt a víz mennyiséget reggel-este 1-1 kupaknyi sebességgel elfogyasztjuk. Reggel éhgyomorra, este vacsora előtt üres gyomorra vigyük be.

A kezelés lényege, hogy ami alatt elfogy az üvegben a hígított cucc, addigra immunissá válunk minden olyan bajra, betegségre, vírusra, baktériumra, gombára, dzsudzsura, ami bennünk lappangott a vér, a vizelet és a hajszálunk vételekor.

A vizezést, összerázást, stb. azon napon csináljuk, mint amelyik napon szültünk, mármint a hét azon napján. De, ha nagyon ott vagyunk a szeren, akkor minden évben a születésnapunkon.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

6 Responses to Abu Patikája: Megelőzés egy kis Tantrával…

 1. Zagroczky Ágnes szerint:

  Szia Ádám, kérdéseim merültek fel a recepttel kapcsolatban:
  1. mekkora üveg, avagy mennyi deszt víz?
  2. leöntjük a vér-pisi-víz mixet a hajszálról és új vizet öntünk rá hétszer?
  3. 1 rázás az 1 odafelé rázást jelent vagy 1 oda-vissza rázást? vagy mindegy?
  4. Hogy-hogy amennyi marad az üvegben az pont elég? Hát amennyit utoljára ráöntöttünk, nem ?
  5. születési dátum pl. 4-e, vagy hét napja, pl. vasárnap kel csinálni?

  nagyon jól hangzik, meg fogom csinálni, köszi, a gyors választ is 🙂

  • Goredas Goredas szerint:

   1: 1 liter víz. 2: aha, leöntjük az összarázott vizet, és újra kezdjük az egészet. 3: oda-vissza az 1. 4: úgy értettem, hogy a kiöntés után marad némi víz az üvegben, és arra megy rá a következő 1 liter deszt víz. 5: a hét azon napján amikor születtünk. 6: om tat sat

 2. Bodocz Róbert szerint:

  Szia Ádám, mekkora mennyiségű desztvízben kell ezt abszolválni? 1Liter? A mixet a születésnapunkon kell készíteni?
  R

  • Goredas Goredas szerint:

   hú, tényleg. 1 liter víz és a hát azon napján amikor születtünk.
   bocs, de remélem erősen felkelltettem az érdeklődést a hiányokkal. különben köszönöm a filmeket, fantastic, úgy ahogyan az russell peters mondaná!

 3. Márti szerint:

  Szegény fiúk , ki vannak rekesztve a dologból 😛

 4. Márti szerint:

  …hacsak , nem tanulnak gyors szűlni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük