Maha Siva Ratri 2012

Tündérek,

A tavalyihoz hasonlóan gyertek fehérben, ha szeretnétek szervesen részt venni a szertartásokban. Az elmúlt hetek rohanása végett nem tudtam ételt szervezni külsős forrásból, de én fogok főzni nektek, mert ahogyan a Szíkhek mondják: ‘a legnagyobb bűn, éhes embernek Istenről papolni.’

Többnyire tudjátok is, hogy az indiai kultúra spirituális eseményei, mindig egy jó nagy evészettel végződnek, és ezt mi is mindig a legvégsőbbekig betartjuk, viszont nincsenek hatalmas edényink.

Szóval ha tudtok és szívesen teszitek, vegetáriánus ételeket szívesen várunk, hogy mindenkit jól megtudjunk vendégelni, de előtte természetesen majd felfogjuk ajánlani Sivának a sok finomságot. Én személy szerint kitrivel, török joghurttal, fenomenális indiai savanyított paradicsommártással és pitával fogok készülni.

Virág, gyümölcs persze mind jöhet, mint felajánlás Sivának.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ja és hozatok papírt meg tollat, tényleg komolyan mondtam, hogy mindenkinek meg fogok tanítani egy Siva és Párvatihoz kötődő talizmán elkészítését.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük