Maha Siva Ratri 2012

Tündérek,

A tavalyihoz hasonlóan gyertek fehérben, ha szeretnétek szervesen részt venni a szertartásokban. Az elmúlt hetek rohanása végett nem tudtam ételt szervezni külsős forrásból, de én fogok főzni nektek, mert ahogyan a Szíkhek mondják: ‘a legnagyobb bűn, éhes embernek Istenről papolni.’

Többnyire tudjátok is, hogy az indiai kultúra spirituális eseményei, mindig egy jó nagy evészettel végződnek, és ezt mi is mindig a legvégsőbbekig betartjuk, viszont nincsenek hatalmas edényink.

Szóval ha tudtok és szívesen teszitek, vegetáriánus ételeket szívesen várunk, hogy mindenkit jól megtudjunk vendégelni, de előtte természetesen majd felfogjuk ajánlani Sivának a sok finomságot. Én személy szerint kitrivel, török joghurttal, fenomenális indiai savanyított paradicsommártással és pitával fogok készülni.

Virág, gyümölcs persze mind jöhet, mint felajánlás Sivának.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ja és hozatok papírt meg tollat, tényleg komolyan mondtam, hogy mindenkinek meg fogok tanítani egy Siva és Párvatihoz kötődő talizmán elkészítését.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük