Maha Siva Ratri 2012

Tündérek,

A tavalyihoz hasonlóan gyertek fehérben, ha szeretnétek szervesen részt venni a szertartásokban. Az elmúlt hetek rohanása végett nem tudtam ételt szervezni külsős forrásból, de én fogok főzni nektek, mert ahogyan a Szíkhek mondják: ‘a legnagyobb bűn, éhes embernek Istenről papolni.’

Többnyire tudjátok is, hogy az indiai kultúra spirituális eseményei, mindig egy jó nagy evészettel végződnek, és ezt mi is mindig a legvégsőbbekig betartjuk, viszont nincsenek hatalmas edényink.

Szóval ha tudtok és szívesen teszitek, vegetáriánus ételeket szívesen várunk, hogy mindenkit jól megtudjunk vendégelni, de előtte természetesen majd felfogjuk ajánlani Sivának a sok finomságot. Én személy szerint kitrivel, török joghurttal, fenomenális indiai savanyított paradicsommártással és pitával fogok készülni.

Virág, gyümölcs persze mind jöhet, mint felajánlás Sivának.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ja és hozatok papírt meg tollat, tényleg komolyan mondtam, hogy mindenkinek meg fogok tanítani egy Siva és Párvatihoz kötődő talizmán elkészítését.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .