Levél a Török Szultántól

Remélem ez is kicsit feleleveníti a csak szuperlatívuszokban említhető Rejtő Jenő emlékét.

Üzenet a Bhakti Kutirból:

Kedfes Fiúgg!

Tavaj udgyan nem sikerült a terv, de idén már most a keszemben van a portéka.
A ketves barátom, mondlyuk, hogy a neve ’mr. Smith’, Tájföldről hozot szép féldrágakő nyakláncokat. 4-6 ezer Huf köszött vannak a boltunkban. Nem oljanok mint tavaj, inkáb egyféle kőböl fannak, mert igy joobak asztrologiailag.

Ha edjedi ajándékot szeretnél a párodnak vagy bárki rokonodnak karácsonyra, és nem még egy sálat fenni nekik, gyere be hozzánk én majt meg nézem párod/rokonod horozkópját és elmondom neked, hogy mijen követ vedgyél neki, amit jó neki csillagállásilag. Ezért majd lez edjedi ajándék. Mer, ami neki jót tesz egészégileg, tudatilag, esetleg pénzütyileg, az másnál nincs ijen hatásal.

Perze párod/rokonod sohanem fogja megdudni, hoty az edjedi ajándéka tsak 4-6 ezer forint közt volt, van. Mer mindenhol sokkal drágáb, mr smith egy bányából hosza az árút, ugy hogy, amikor oda érkeszet köszölte a bennszülötekel, hoty mostantól Ő lesz majd a királyuk, eszért ö tud hozni dragakövet olcsón.

Dezember első 3 hétfégéjén is nyitva lezünk a Bhakti Kutirban. Djertek csag djertek.

Ne dud ki,
A Törög Zultán

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .