“Lásd az életed a Védák szemeivel!” – 3 alkalmas képzés…

Ennek a képzésnek egyetlen egy célja van. Mégpedig az, hogy:

JAVÍTSUNK AZ ÉLETMINŐSÉGÜNKÖN!

De az, hogy ez hogyan fog hatni ránk, az számos képen megnyilvánulhat az életünkben.

Ugyanis a 3 alkalom folyamán belekóstolunk majd az Ájurvédába, ami megadja azokat az eszközöket, hogy a fizikai és mentális közérzetünkön tudjunk javítani. Arról nem is beszélve, hogy amikor már látjuk magunkat és az alkati adottságainkat mennyi mindent leszünk képesek megelőzni, ami az Ájurvéda igazi célja. “Old meg a problémát még mielőtt az problémává válna!”

Emellett pedig elfogunk merülni egy kicsit a Vasztu tudományában is, ami abban tud majd segíteni nekünk, hogy az életterületünk minőségén fejlesszünk! Hogy nyugodtabb térben éljünk! Hogy jobban a kívánt célra tudjuk optimalizálni a munkahelyünk energiáit, legyen az egy iroda, ahol a gyorsaság és precizitás a támpont, vagy akár egy raktár, ahol a stabilitás és a hosszútávú együttműködések az ideálisak. De olyan mindennapi, de nagyon fontos területeken is máshogyan fogjuk látni a lakókörnyezetünket, mint pl. az, hogy hol tanuljon a gyermekünk, hogy minél hatékonyabban elvégezni az ő, saját feladatait.

Valamint egy picit belekapunk a Védikus Számmisztikába is, egyszerűen azért, hogy jobban lássuk azt, hogy milyen erősségeink és milyen képességeink adódtak nekünk, születésünkkor. Ugyanis a születésünk számain és adatain keresztül az égiek mindig jelzik ezeket, legyen a megoldó kulcs a számmisztika vagy asztrológia. Ebben a képzésben szimplán azért a számmisztika kapott helyet, mert egy ilyen rövid képzés keretein belül is mérvadó tud lenni a számmisztika és mindaz, amit megtanulunk! A védikus asztrológiához azért kell egy pár hónap, hogy azt használni tudjuk azt bölcsességet.

Szóval az Ájurvédán keresztül megtanuljuk, hogy hogyan hat ránk az ég és a föld, ránk emberekre, és miként éljünk harmóniában az ég és a föld között. A Vasztun keresztül megtanuljuk, hogy mi emberek hogyan tudunk hatni a földre, az ég és a föld kozmikus szabályin keresztül. A számmisztika pedig megtanítja nekünk, hogy az ég milyen hatással van ránk és milyen lehetőségeket kínál számunkra a sorsunk olvasatában! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám keletkutató, a keleti kultúrtudományok szakértője

Ui: Idén, 2023-ban, augusztusban bele is vágunk ebbe a képzésbe. Elsőként a védikus építészet és számmisztika kerül terítékre, majd az ősz folyamán az ájurvéda előadásra is lehetőség lesz behallgatni. Akik részt vesznek az augusztusi képzésen az őszi képzését fél áron vehetik majd igénybe. Ide kattintva megtalálod az augusztusi képzések pontos időpontjait!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to “Lásd az életed a Védák szemeivel!” – 3 alkalmas képzés…

  1. Anna szerint:

    Szia Ádám!
    Mikor várható ez a képzés? És felteszed kérlek a tematikát?
    Köszi!
    Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük