Kutir Kalendárium rendelés!

Kedves drága Mackó társaim, Kedves szekta tagok, Kedves Kutir Kalendárium iránt érdeklődők!

  • Először is fog kinézni a jövő évi Kalendárium borítója.
  • Másodjára az elmúlt 4 éve bevált már az összeg, ezen ne változtassunk! Tehát marad a 4900 forint. 

 

Valamint, ami nagyon fontos! A Kalendáriumos megrendeléseket továbbra is csak a kutir.kalendarium@gmail.com címen tudjuk intézni. Ezt az email címet mi csak erre a célra használjuk és csak az év utolsó és a következő év első pár hónapjában!

Szóval ha Facebookon írtál, vagy a Kutir honlapra írtál kommentet, nem biztos, hogy látjuk. Most, hogy újra nyitottam ezt az email címet, valaki Májusban írt, hogy mikor tudja átvenni a Kalendáriumát? Bocsánat eddig nem is láttam az üzenetet, de bepótoljuk az átvételt egy 2019-es Kalendáriummal.

Valamint idén nem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy pénzezünk, vagy el utaljátok az összeget egybe a számlámra!

Az utalási határidő idén November 7 lesz!

Ide tudtok utalni:

Baktai Ádám Ev, MagNet Bank
16200151-18538490

Viszont a közleménybe muszáj beírnotok egy postai címet és egy email címet is, mert különben nem tudok számlát kiállítani nektek!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük