Megérkeztek a Sri Yantrák!

Kedves Sri Yantra rendelők, mentem, láttam, hoztam, de nem teljesen győztem!

A sztori teljességéhez tudnotok kell, hogy Nepál a világ egyik legszegényebb országa. Valamint azt is, hogy a fakitermelésen túl Nepál egyetlen komoly bevétele a turizmus. Ez egyébként jól is mehetne, hiszen a világ 14 db 8000 méter magas hegyéből, Nepálban található 8, de valahogy nem zökkenő mentes a buli.

Az éves 2 főszezon időpontjai az őszi Október/November, valamint a tavaszi Március-Május időszakok. Ilyenkor emberek vidékről felmennek Katmanduba és Pokharába, kibérelnek bolt helységeket, éttermeket, de akár szállodákat is és megpróbálnak pénzt keresni.

Ilyen az én Sri Yantra készítő bácsim is, Vikásh. Az ő fia írt nekem, hogy idén tervezik egy bolt kibérlését Katmanduban és, hogy akarok-e néhány Sri Yantrát venni. Én ezt kiírtam az oldalra, és a többi már történelem. 

Persze azok után, hogy láttam az érdeklődést egyből írtam nekik, majd le is állítottam a rendelés folyamatát, amikor nem kaptam tőlük választ. Sőt egyáltalán nem kaptam tőlük választ azóta se. De nem adtam fel Katmanduban és Pokharában kb. 150 bolt végig járásával sikerült hoznom 55 db Sri Yantrát. (Ezeknek egy nagy részét amúgy is Vikásh mester csinálta.) Tehát mindenkinek jut, aki rendelt és fizetett előleget, de nagyjából mindenkinek 1-1 darab. Akik több darab árát küldte el, természetesen azoknak vagy visszautalom/küldöm a zsét, vagy átválthatják Kutir Kalendárium vételre.

Valamint azt még tudnotok kell, hogy úgy jött össze a darabszám, hogy hoztam néhány nagyon komoly méretűt is.

Szóval nagyjából csak azt kellene tudnom, hogy miként akarjátok átvenni a gyönyörű Sri Yantráitokat, vagy mikor találkozzunk, hogy megtudjátok őket nézni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

3 Responses to Megérkeztek a Sri Yantrák!

 1. Csizmadia Herietta szerint:

  Bárhova bármikor elmegyek

 2. Kovács Tibor szerint:

  Hari Ádám!

  Egyszerre vinném el a kalendáriumot és a yantrát. Írd meg, mikor mehetek értük.

  Üdv: Tibi

 3. Kerti Melinda szerint:

  Kedves Ádám !

  Érdeklődnék ,hogy mikor lehet még legközelebb Sry Yantrát rendelni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük