Kutir Kalendárium Megrendelés Véglegesítés…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_Oldal_03Kedves Kutir Kalendárium Kérők,

Akkor eljött az idő, hogy az előleget be tudjátok fizetni a Kalendáriumra, 2400 forint lesz, per Kalendárium. A befizetési határidő November 17 lesz.

Így majd aztán az átvételnél 2000 forintot kell majd fizetni, vagy 1300-at, ha már volt tavaly is Kalendáriumod.

Ha már küldtél megrendelést és nem kapsz tőlem emailt a részletekkel November 6-ig, akkor lécci küld el a goredas@yahoo.com címemre újra a megrendelésed.

Persze majd most derül ki, hogy mennyi előleg érkezik be, de a következőket tudom felajánlani a számok és verziók fényében:

  • A nyomda jóvoltából akár 200 példánynál is tudunk nyomtatni. Ha érkezik ennyi előleg, akkor nincs is kérdés. December 17-re lesz kész, tehát akár Karácsonyi ajándék is lehet majd!
  • Második opció kevés előleg érkezik be, így vagy megcsináltatjuk a dizájnt a grafikussal, és azt pdf formátumban megkapjátok használatra, akkor az előleg után már nem lesz további fizetségi kötelezettség.
  • A harmadik opció, nagyon kevés előleg jön be, nem lesz Kalendárium és az összeget így vagy le tudjátok majd nálam jógázni, 3 alkalmas ultra kedvezményes verzióban, szóval így 240 forinttal számolva 800 forint lenne a / alkalom. Vagy visszaadom nektek kp-ben December 17 után.  Mert a több embernek visszautalgatást, ha lehet, nem vállalnék be, így Ázsiából, de a visszaadás menni fog kp-ben.

Ok?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .