Kutir Kalendárium Megrendelés Véglegesítés…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_Oldal_03Kedves Kutir Kalendárium Kérők,

Akkor eljött az idő, hogy az előleget be tudjátok fizetni a Kalendáriumra, 2400 forint lesz, per Kalendárium. A befizetési határidő November 17 lesz.

Így majd aztán az átvételnél 2000 forintot kell majd fizetni, vagy 1300-at, ha már volt tavaly is Kalendáriumod.

Ha már küldtél megrendelést és nem kapsz tőlem emailt a részletekkel November 6-ig, akkor lécci küld el a goredas@yahoo.com címemre újra a megrendelésed.

Persze majd most derül ki, hogy mennyi előleg érkezik be, de a következőket tudom felajánlani a számok és verziók fényében:

  • A nyomda jóvoltából akár 200 példánynál is tudunk nyomtatni. Ha érkezik ennyi előleg, akkor nincs is kérdés. December 17-re lesz kész, tehát akár Karácsonyi ajándék is lehet majd!
  • Második opció kevés előleg érkezik be, így vagy megcsináltatjuk a dizájnt a grafikussal, és azt pdf formátumban megkapjátok használatra, akkor az előleg után már nem lesz további fizetségi kötelezettség.
  • A harmadik opció, nagyon kevés előleg jön be, nem lesz Kalendárium és az összeget így vagy le tudjátok majd nálam jógázni, 3 alkalmas ultra kedvezményes verzióban, szóval így 240 forinttal számolva 800 forint lenne a / alkalom. Vagy visszaadom nektek kp-ben December 17 után.  Mert a több embernek visszautalgatást, ha lehet, nem vállalnék be, így Ázsiából, de a visszaadás menni fog kp-ben.

Ok?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük