Kutir Kalendárium, jön, jön, jön de késik!

Kedves Mindenki,

Röviden annyit mondanék, hogy gáz van, de nem teljesen. Ma beszéltem a nyomdával és ők December 20-21-re ígérték a Kalendárium elkészülését.

Ez most kivételesen nem az én bénaságom miatt van, mert már Októberben átküldtem nekik az anyagot, de egész egyszerűen a nyomdából nem találtak olyan kötészetet, akik ezt hamarábbra eltudták volna vállalni. 

Természetesen azonnal lesz személyes átvételi lehetőség, több is! Amúgy is legtöbben és szerencsére a személyes átvételt jelöltétek meg, mint átadás/átvétel módját, de vannak néhányan, akik a csomagküldős kézbesítést preferálták.

Most nekik szólna a következő pár sor:

  • Ilyen rövid idő alatt a Posta nem fog tudni semmit sem kiszállítani.
  • Marad a csomagküldős szolgáltatás.
  • Ahhoz viszont kell majd a pontos címetek, az email címetek és a telefon számotok. Ezeket az adatokat majd küldjétek el.
  • Kérlek írjátok meg, hogy mikorra szeretnétek a Kalendáriumot. Kinek lenne fontos még Karácsony előtt, és kinek fér bele az ünnepek között.

Valamint, ami nagyon fontos, az utóbbi hetekben sokakkal csak több levélváltásban sikerült dűlőre jutni, mert pl. az email címéből nem derült ki a neve, de a levelet nem írta alá. Vagy más néven jött az előleg átutalása, mint a megrendelőé, így nem tudtuk beazonosítani a rendelőt, a befizető személyéből. Mondjuk ez volt a 2 leggyakoribb nehézség.

Szóval lécci írjatok nekünk kutir.kalendarium@gmail.com címre, és legyen benne minden a fenti felsorolásból. Amennyiben valami másban is tudunk segíteni az idő rövidsége miatt, írjátok meg, mindent megpróbálunk majd megtenni a sima tranzakció érdekében.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .