Kutir Kalendárium, jön, jön, jön de késik!

Kedves Mindenki,

Röviden annyit mondanék, hogy gáz van, de nem teljesen. Ma beszéltem a nyomdával és ők December 20-21-re ígérték a Kalendárium elkészülését.

Ez most kivételesen nem az én bénaságom miatt van, mert már Októberben átküldtem nekik az anyagot, de egész egyszerűen a nyomdából nem találtak olyan kötészetet, akik ezt hamarábbra eltudták volna vállalni. 

Természetesen azonnal lesz személyes átvételi lehetőség, több is! Amúgy is legtöbben és szerencsére a személyes átvételt jelöltétek meg, mint átadás/átvétel módját, de vannak néhányan, akik a csomagküldős kézbesítést preferálták.

Most nekik szólna a következő pár sor:

  • Ilyen rövid idő alatt a Posta nem fog tudni semmit sem kiszállítani.
  • Marad a csomagküldős szolgáltatás.
  • Ahhoz viszont kell majd a pontos címetek, az email címetek és a telefon számotok. Ezeket az adatokat majd küldjétek el.
  • Kérlek írjátok meg, hogy mikorra szeretnétek a Kalendáriumot. Kinek lenne fontos még Karácsony előtt, és kinek fér bele az ünnepek között.

Valamint, ami nagyon fontos, az utóbbi hetekben sokakkal csak több levélváltásban sikerült dűlőre jutni, mert pl. az email címéből nem derült ki a neve, de a levelet nem írta alá. Vagy más néven jött az előleg átutalása, mint a megrendelőé, így nem tudtuk beazonosítani a rendelőt, a befizető személyéből. Mondjuk ez volt a 2 leggyakoribb nehézség.

Szóval lécci írjatok nekünk kutir.kalendarium@gmail.com címre, és legyen benne minden a fenti felsorolásból. Amennyiben valami másban is tudunk segíteni az idő rövidsége miatt, írjátok meg, mindent megpróbálunk majd megtenni a sima tranzakció érdekében.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük