Kutir Kalendárium átvételi időpont 2018-ban…

Szívem kuglófjának arany pici kis mazsolái,

Én, most vasárnap újra kiállok a placcra, a Kosztolányi Dezső tér 7 szám elé. Ott leszek 10.00 és 12.00 között!

A ház előtt fogok állni egy kék autó mellett, valószínű zöld felsőben, és levágattam a hajamat is. Ezt csak azért írom le ennyire körülményesen, mert jó páran nem találtak meg engem az átvételi időpontok alatt!

Valamint, ez lesz az utolsó szervezett személyes átvételi időpont. Ezek után el tudtok engem csípni a szokásos órák előtt vagy után, amelyeket megtaláltok az Előadások fül alatt itt a honlapon.

Aki nem tud eljönni erre az időpontra sem, ezért inkább postán szeretné az írjon nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com címre, és kérnénk majd telefon számot is, a cím mellé.

Ezen túl páran rendeltek Kalendáriumot, de nem utaltak előleget. Ezeket a foglalásokat nem tudjuk tovább tartani, most Vasárnap már értékesítjük azokat a darabokat is!

Ebből fakadóan, még lehet jönni Kalendáriumokért azoknak is, akik eddig nem rendeltek, nem írtak nekünk, stb. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .