Kutir Kalendárium átvételi időpont 2018-ban…

Szívem kuglófjának arany pici kis mazsolái,

Én, most vasárnap újra kiállok a placcra, a Kosztolányi Dezső tér 7 szám elé. Ott leszek 10.00 és 12.00 között!

A ház előtt fogok állni egy kék autó mellett, valószínű zöld felsőben, és levágattam a hajamat is. Ezt csak azért írom le ennyire körülményesen, mert jó páran nem találtak meg engem az átvételi időpontok alatt!

Valamint, ez lesz az utolsó szervezett személyes átvételi időpont. Ezek után el tudtok engem csípni a szokásos órák előtt vagy után, amelyeket megtaláltok az Előadások fül alatt itt a honlapon.

Aki nem tud eljönni erre az időpontra sem, ezért inkább postán szeretné az írjon nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com címre, és kérnénk majd telefon számot is, a cím mellé.

Ezen túl páran rendeltek Kalendáriumot, de nem utaltak előleget. Ezeket a foglalásokat nem tudjuk tovább tartani, most Vasárnap már értékesítjük azokat a darabokat is!

Ebből fakadóan, még lehet jönni Kalendáriumokért azoknak is, akik eddig nem rendeltek, nem írtak nekünk, stb. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük