Kutir Kalendárium átvétel…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITOKedves Kutir Kalendárium várományosok,

Nálam vannak a Kalendáriumok. Az eddigiek is elképesztőek voltak, de az idei nagyon gyönyörű. Valamint, tavaly nem tudtam mérvadó lenni, mert sokat voltam külföldön, és kb. 4-5 hónapot nem volt használatban a Kalendáriumom, de idén végig toltam az évet, és amennyire én ütöm-vágom a noteszom, az nagyon ritka. És természetesen kibírta. Szóval még strapabíró is a kis tünemény.

De, hogy térjünk a lényegre, Karácsony előtt December 16-án lesz egy átvételi időpont, és December 19-én!

December 16-án, Szerdán, délután 17.30 és 19.00 között várok rátok, míg 19-én, Szombaton 14 óra és 16 óra között állok rendelkezésre. A Kosztolányi Dezső tér 7 előtt leszek az autómban. Így nem lesz sok a lakóknak a mászkálás, és nem buknak ki.

Valamint akik postán szeretnék, hogy el küldjem a Kalendáriumot legyenek kedvesek és sms-ben küldjék el a címüket és a nevüket. Elég sokan az előlegnél, nevet nem írtak, így nem mindig tudjuk, hogy kikhez tartoznak a címek.

Szerdán este szeretnék elmenni a postára, szóval legyetek szívesen minél hamarabb sms-t küldeni nekem.

A számom: 06 30 417 9862.

Sok-sok Karácsonyi szeretettel és Om Tat Sat-tal

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Kutir Kalendárium átvétel…

  1. Annamária szerint:

    Szuper köszönöm Ádám!!! <3

  2. Hegedüs Edina szerint:

    Szia!
    Köszönöm, most láttam. Kettőt rendeltem előleget utaltam. Szombaton érte mennék, de nem tudom, melyik kocsi a tiéd 🙂
    Köszönöm, Hegedüs Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .