Kutir Kalendárium átvétel…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITOKedves Kutir Kalendárium várományosok,

Nálam vannak a Kalendáriumok. Az eddigiek is elképesztőek voltak, de az idei nagyon gyönyörű. Valamint, tavaly nem tudtam mérvadó lenni, mert sokat voltam külföldön, és kb. 4-5 hónapot nem volt használatban a Kalendáriumom, de idén végig toltam az évet, és amennyire én ütöm-vágom a noteszom, az nagyon ritka. És természetesen kibírta. Szóval még strapabíró is a kis tünemény.

De, hogy térjünk a lényegre, Karácsony előtt December 16-án lesz egy átvételi időpont, és December 19-én!

December 16-án, Szerdán, délután 17.30 és 19.00 között várok rátok, míg 19-én, Szombaton 14 óra és 16 óra között állok rendelkezésre. A Kosztolányi Dezső tér 7 előtt leszek az autómban. Így nem lesz sok a lakóknak a mászkálás, és nem buknak ki.

Valamint akik postán szeretnék, hogy el küldjem a Kalendáriumot legyenek kedvesek és sms-ben küldjék el a címüket és a nevüket. Elég sokan az előlegnél, nevet nem írtak, így nem mindig tudjuk, hogy kikhez tartoznak a címek.

Szerdán este szeretnék elmenni a postára, szóval legyetek szívesen minél hamarabb sms-t küldeni nekem.

A számom: 06 30 417 9862.

Sok-sok Karácsonyi szeretettel és Om Tat Sat-tal

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Kutir Kalendárium átvétel…

  1. Annamária szerint:

    Szuper köszönöm Ádám!!! <3

  2. Hegedüs Edina szerint:

    Szia!
    Köszönöm, most láttam. Kettőt rendeltem előleget utaltam. Szombaton érte mennék, de nem tudom, melyik kocsi a tiéd 🙂
    Köszönöm, Hegedüs Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük