Kutir Kalendárium átvétel…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITOKedves Kutir Kalendárium várományosok,

Nálam vannak a Kalendáriumok. Az eddigiek is elképesztőek voltak, de az idei nagyon gyönyörű. Valamint, tavaly nem tudtam mérvadó lenni, mert sokat voltam külföldön, és kb. 4-5 hónapot nem volt használatban a Kalendáriumom, de idén végig toltam az évet, és amennyire én ütöm-vágom a noteszom, az nagyon ritka. És természetesen kibírta. Szóval még strapabíró is a kis tünemény.

De, hogy térjünk a lényegre, Karácsony előtt December 16-án lesz egy átvételi időpont, és December 19-én!

December 16-án, Szerdán, délután 17.30 és 19.00 között várok rátok, míg 19-én, Szombaton 14 óra és 16 óra között állok rendelkezésre. A Kosztolányi Dezső tér 7 előtt leszek az autómban. Így nem lesz sok a lakóknak a mászkálás, és nem buknak ki.

Valamint akik postán szeretnék, hogy el küldjem a Kalendáriumot legyenek kedvesek és sms-ben küldjék el a címüket és a nevüket. Elég sokan az előlegnél, nevet nem írtak, így nem mindig tudjuk, hogy kikhez tartoznak a címek.

Szerdán este szeretnék elmenni a postára, szóval legyetek szívesen minél hamarabb sms-t küldeni nekem.

A számom: 06 30 417 9862.

Sok-sok Karácsonyi szeretettel és Om Tat Sat-tal

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Kutir Kalendárium átvétel…

  1. Annamária szerint:

    Szuper köszönöm Ádám!!! <3

  2. Hegedüs Edina szerint:

    Szia!
    Köszönöm, most láttam. Kettőt rendeltem előleget utaltam. Szombaton érte mennék, de nem tudom, melyik kocsi a tiéd 🙂
    Köszönöm, Hegedüs Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük