Asztrológiai előrejelzés az év végéig: 2015. December: 16-31…

astro medalNap a Nyilasban:

Itt újra előáll a már sokat említett Nap/Merkúr együttállás. Így könnyebb lesz majd az előző hónap révén megemlített feszült kapcsolatok kommunikáción keresztüli megoldása.

A Nap a Nyilasban jól érzi magát, mert a Nyilas a Jupiter jegye és ők baráti viszonyban állnak, így jó eredmények várhatóak a spirituális és az evilági vezetés találkozásakor, főként úgy, hogy most a Nap és a Jupiter házcserés állásban lesznek. Szóval, ha az utóbbi időben azt vettük észre, hogy picit túlságosan is lefoglalnak bennünket a mindennapi élet dolgai, próbáljunk jobban a spiritualitás irányába fordulni, és ha azt érezzük, hogy hangyányit szétcsúsztunk és a materiális életünk rovására mentek a spirituális elfoglaltságaink, akkor itt az ideje, hogy összerántsuk magunkat azon a téren is.

Majd szerencsére pont Karácsonyra, még 24-én hajnalban a Mars átlép a Mérlegbe és így megszűnik a Rahu/Mars együttállás, és a sok feszültség, ami ebből az állásból fakadt. Majd egy napra rá a Vénusz is átlép a következő jegybe, a Skorpióba.

A Mars a Mérlegben keveredik a Vénusz energiáival, főként úgy, hogy a Vénusz a Mars jegyében áll, így a kreativitás a felfokozottabb érzékiség és a nyers művészi hajlamok érzékelhetőbbek lesznek a mindennapokban. Ugyanakkor a Mars/Vénusz együttállás felfokozza a testiséget és a szexuális kisugárzást is, így kezdődhet a babagyártás, mert 2016-ban a Jupiter és a Ráhu az Oroszlánban lesznek, és az bizony bébi bummal fog járni.

Még az év végére a Merkúr átmegy a Bakba December 27-én, de az csak tovább fogja azt elősegíteni, hogy a mindennapi életünk feladatait és teendőit még hatékonyabban és még praktikusabban tudjuk ellátni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük