Asztrológiai előrejelzés az év végéig: 2015. December: 16-31…

astro medalNap a Nyilasban:

Itt újra előáll a már sokat említett Nap/Merkúr együttállás. Így könnyebb lesz majd az előző hónap révén megemlített feszült kapcsolatok kommunikáción keresztüli megoldása.

A Nap a Nyilasban jól érzi magát, mert a Nyilas a Jupiter jegye és ők baráti viszonyban állnak, így jó eredmények várhatóak a spirituális és az evilági vezetés találkozásakor, főként úgy, hogy most a Nap és a Jupiter házcserés állásban lesznek. Szóval, ha az utóbbi időben azt vettük észre, hogy picit túlságosan is lefoglalnak bennünket a mindennapi élet dolgai, próbáljunk jobban a spiritualitás irányába fordulni, és ha azt érezzük, hogy hangyányit szétcsúsztunk és a materiális életünk rovására mentek a spirituális elfoglaltságaink, akkor itt az ideje, hogy összerántsuk magunkat azon a téren is.

Majd szerencsére pont Karácsonyra, még 24-én hajnalban a Mars átlép a Mérlegbe és így megszűnik a Rahu/Mars együttállás, és a sok feszültség, ami ebből az állásból fakadt. Majd egy napra rá a Vénusz is átlép a következő jegybe, a Skorpióba.

A Mars a Mérlegben keveredik a Vénusz energiáival, főként úgy, hogy a Vénusz a Mars jegyében áll, így a kreativitás a felfokozottabb érzékiség és a nyers művészi hajlamok érzékelhetőbbek lesznek a mindennapokban. Ugyanakkor a Mars/Vénusz együttállás felfokozza a testiséget és a szexuális kisugárzást is, így kezdődhet a babagyártás, mert 2016-ban a Jupiter és a Ráhu az Oroszlánban lesznek, és az bizony bébi bummal fog járni.

Még az év végére a Merkúr átmegy a Bakba December 27-én, de az csak tovább fogja azt elősegíteni, hogy a mindennapi életünk feladatait és teendőit még hatékonyabban és még praktikusabban tudjuk ellátni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük