Kutir Kalendárium átvétel még December 23-án is…

mp-logoElőször is már az e heti postai feladásból is elkezdtek megérkezni visszajelzések, hogy a Kalendáriumok meg érkeztek! Szóval mostanra már valószínű, hogy a múlt heti és az e heti postázások is célba értek. Amennyiben postán kérted a Kalendáriumod, de még nem kaptad meg, légy oly kedves és ezt jelezd nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com email címünkön.

Valamint és TÁÁÁÁ DÁÁÁÁ, amennyiben a múlt szombati és az e hét keddi átvételi időpontok nem voltak jók, December 22-én és 23-án, tehát csütörtökön és pénteken, még mindig áttudjátok venni a Kalendáriumokat a XI. kerületben, a Mysore Pack fenomenális vegán étteremben. 11.30 és 18 órák között van a nyitva tartás, de próbáljatok ne koppra odaérni a végére, nehogy elfogyjon a kajájuk, ami elképesztő.

Itt megtaláljátok a címüket, térképpel és útmutatással! Az ottani népek jófejek, az Eszter és az Ádám még Kutir szekta tagok is, szóval bátran forduljatok hozzájuk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Még van egy pár extra darabunk, tehát még be lehet esni néhány darabért még akkor is, ha eddig nem rendeltettek. De még lehet, hogy a 2 ünnep között is lesz néhány extra darab, mert egy páran rendeltek néhány darabot, de azóta nem igazán reagáltak az átvételi időpontokra és a postai címkéréseinkre. Így majd a nekik félre tett példányok is visszakerülnek a közösbe. Természetesen, akik eljutattak előleget nekünk, azok példányait halálunkig tartjuk. Szóval nem kell pánikozni.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük