Kutir Kalendárium átvétel még December 23-án is…

mp-logoElőször is már az e heti postai feladásból is elkezdtek megérkezni visszajelzések, hogy a Kalendáriumok meg érkeztek! Szóval mostanra már valószínű, hogy a múlt heti és az e heti postázások is célba értek. Amennyiben postán kérted a Kalendáriumod, de még nem kaptad meg, légy oly kedves és ezt jelezd nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com email címünkön.

Valamint és TÁÁÁÁ DÁÁÁÁ, amennyiben a múlt szombati és az e hét keddi átvételi időpontok nem voltak jók, December 22-én és 23-án, tehát csütörtökön és pénteken, még mindig áttudjátok venni a Kalendáriumokat a XI. kerületben, a Mysore Pack fenomenális vegán étteremben. 11.30 és 18 órák között van a nyitva tartás, de próbáljatok ne koppra odaérni a végére, nehogy elfogyjon a kajájuk, ami elképesztő.

Itt megtaláljátok a címüket, térképpel és útmutatással! Az ottani népek jófejek, az Eszter és az Ádám még Kutir szekta tagok is, szóval bátran forduljatok hozzájuk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Még van egy pár extra darabunk, tehát még be lehet esni néhány darabért még akkor is, ha eddig nem rendeltettek. De még lehet, hogy a 2 ünnep között is lesz néhány extra darab, mert egy páran rendeltek néhány darabot, de azóta nem igazán reagáltak az átvételi időpontokra és a postai címkéréseinkre. Így majd a nekik félre tett példányok is visszakerülnek a közösbe. Természetesen, akik eljutattak előleget nekünk, azok példányait halálunkig tartjuk. Szóval nem kell pánikozni.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .