Kutir Kalendárium átvétel még December 23-án is…

mp-logoElőször is már az e heti postai feladásból is elkezdtek megérkezni visszajelzések, hogy a Kalendáriumok meg érkeztek! Szóval mostanra már valószínű, hogy a múlt heti és az e heti postázások is célba értek. Amennyiben postán kérted a Kalendáriumod, de még nem kaptad meg, légy oly kedves és ezt jelezd nekünk a kutir.kalendarium@gmail.com email címünkön.

Valamint és TÁÁÁÁ DÁÁÁÁ, amennyiben a múlt szombati és az e hét keddi átvételi időpontok nem voltak jók, December 22-én és 23-án, tehát csütörtökön és pénteken, még mindig áttudjátok venni a Kalendáriumokat a XI. kerületben, a Mysore Pack fenomenális vegán étteremben. 11.30 és 18 órák között van a nyitva tartás, de próbáljatok ne koppra odaérni a végére, nehogy elfogyjon a kajájuk, ami elképesztő.

Itt megtaláljátok a címüket, térképpel és útmutatással! Az ottani népek jófejek, az Eszter és az Ádám még Kutir szekta tagok is, szóval bátran forduljatok hozzájuk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Még van egy pár extra darabunk, tehát még be lehet esni néhány darabért még akkor is, ha eddig nem rendeltettek. De még lehet, hogy a 2 ünnep között is lesz néhány extra darab, mert egy páran rendeltek néhány darabot, de azóta nem igazán reagáltak az átvételi időpontokra és a postai címkéréseinkre. Így majd a nekik félre tett példányok is visszakerülnek a közösbe. Természetesen, akik eljutattak előleget nekünk, azok példányait halálunkig tartjuk. Szóval nem kell pánikozni.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük