Kalendárium átvétel!

bhakti-kutir_hatarido-naplo_borito_2016-07-13_final_elejeKedves tündér mackók, kedves olvasóink, megjöttek a kalendáriumok, és azoknak, akik rendeltek előre már volt is átvételi időpont.

Akik küldtek postai díjakat vagy utánvét rendeltek, hamarosan megfogják kapni, mert az összes csomagot elsőbbségivel adtam fel.

Viszont kértetek még átvételi időpontot. Szóval kedden, december 20-án, 17 órától 19 óráig lent leszek a Kosztolányin a 7-es szám előtt. Kb. 15-20 darabunk van extrában. First come, first serve alapon így még lehet kalendáriumhoz jutni.

Akik postán szeretnék megkapni, kedden újra megyek a postára, de utánvét nem megoldható. Nagyon sok papírt kell kitölteni, és sajna most nem lesz 2-3 órám, mint a mostani feladáskor. Szóval kérnénk postai díj utalást is és már megy is a gyönyörűség!

Egyébként a Kalendárium a megszokott formátumba jelent meg, csak idén az elmúlt évekhez képest sokkal, de sokkal több extra spirituális napot írtam bele. Csak, hogy sokszor előforduljon az, hogy nem egy szokásos, hétköznapi hétfőre ébredjünk, hanem mondjuk Ugadi-ra! Sőt, majd azt is fogjuk tudni, hogy Ugadi napján kell elkezdeni Neem-et szedni, és olaj fürdőt venni. 

Az idei Kalendárium lett szerintem eddig a legjobb!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .