Kalendárium átvétel!

bhakti-kutir_hatarido-naplo_borito_2016-07-13_final_elejeKedves tündér mackók, kedves olvasóink, megjöttek a kalendáriumok, és azoknak, akik rendeltek előre már volt is átvételi időpont.

Akik küldtek postai díjakat vagy utánvét rendeltek, hamarosan megfogják kapni, mert az összes csomagot elsőbbségivel adtam fel.

Viszont kértetek még átvételi időpontot. Szóval kedden, december 20-án, 17 órától 19 óráig lent leszek a Kosztolányin a 7-es szám előtt. Kb. 15-20 darabunk van extrában. First come, first serve alapon így még lehet kalendáriumhoz jutni.

Akik postán szeretnék megkapni, kedden újra megyek a postára, de utánvét nem megoldható. Nagyon sok papírt kell kitölteni, és sajna most nem lesz 2-3 órám, mint a mostani feladáskor. Szóval kérnénk postai díj utalást is és már megy is a gyönyörűség!

Egyébként a Kalendárium a megszokott formátumba jelent meg, csak idén az elmúlt évekhez képest sokkal, de sokkal több extra spirituális napot írtam bele. Csak, hogy sokszor előforduljon az, hogy nem egy szokásos, hétköznapi hétfőre ébredjünk, hanem mondjuk Ugadi-ra! Sőt, majd azt is fogjuk tudni, hogy Ugadi napján kell elkezdeni Neem-et szedni, és olaj fürdőt venni. 

Az idei Kalendárium lett szerintem eddig a legjobb!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük