Eligazítás Január 6-án! Az India/Nepál zarándoklatunkkal kapcsolatosan, és a Január végi Zen Shiatsu tanfolyam révén is…

varanasi ajtóTehát, én, Baktai Ádám fogadó órát tartok. A helyszín a szokásos pénteki órák színtere lesz, a Fehérvári út 23 alatti Univerzum Gyógyközpontban.

Annyiban azért készüljetek fel lelkileg, hogy, akik eddig írtak nekem az indiai zarándoklattal kapcsolatosan javarészt azt pedzegették, hogy muszáj-e a festék dobáláson részt vennünk. Tehát első körben azt is megfogjuk szavazni, hogy menjünk-e el arra bulira, az eddigi tervek szerint, vagy menjünk egy kicsit később, mondjunk Áprilisban és akkor még szebb, még melegebb időnk lesz ott.

Akiknek új még a téma, itt áttudjátok olvasni a tervezett utat. Akik, már átrágták magukat azok is olvassák végig, mert tettem bele újdonságokat. Akiknek nem sikerült válaszolnom, legyen kedvesek írjanak a facebookra nekem privátba, vagy emailen a goredas@yahoo.com címemre.

  • Ez a buli 18.00-19.00 között lesz!
  • Majd 19.00-tól szeretettel várom a Zen Shiatsu tanfolyam irányába érdeklődőket egy kis dumcsira. (Ez nem kötelező!)

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük