Eligazítás Január 6-án! Az India/Nepál zarándoklatunkkal kapcsolatosan, és a Január végi Zen Shiatsu tanfolyam révén is…

varanasi ajtóTehát, én, Baktai Ádám fogadó órát tartok. A helyszín a szokásos pénteki órák színtere lesz, a Fehérvári út 23 alatti Univerzum Gyógyközpontban.

Annyiban azért készüljetek fel lelkileg, hogy, akik eddig írtak nekem az indiai zarándoklattal kapcsolatosan javarészt azt pedzegették, hogy muszáj-e a festék dobáláson részt vennünk. Tehát első körben azt is megfogjuk szavazni, hogy menjünk-e el arra bulira, az eddigi tervek szerint, vagy menjünk egy kicsit később, mondjunk Áprilisban és akkor még szebb, még melegebb időnk lesz ott.

Akiknek új még a téma, itt áttudjátok olvasni a tervezett utat. Akik, már átrágták magukat azok is olvassák végig, mert tettem bele újdonságokat. Akiknek nem sikerült válaszolnom, legyen kedvesek írjanak a facebookra nekem privátba, vagy emailen a goredas@yahoo.com címemre.

  • Ez a buli 18.00-19.00 között lesz!
  • Majd 19.00-tól szeretettel várom a Zen Shiatsu tanfolyam irányába érdeklődőket egy kis dumcsira. (Ez nem kötelező!)

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .