Eligazítás Január 6-án! Az India/Nepál zarándoklatunkkal kapcsolatosan, és a Január végi Zen Shiatsu tanfolyam révén is…

varanasi ajtóTehát, én, Baktai Ádám fogadó órát tartok. A helyszín a szokásos pénteki órák színtere lesz, a Fehérvári út 23 alatti Univerzum Gyógyközpontban.

Annyiban azért készüljetek fel lelkileg, hogy, akik eddig írtak nekem az indiai zarándoklattal kapcsolatosan javarészt azt pedzegették, hogy muszáj-e a festék dobáláson részt vennünk. Tehát első körben azt is megfogjuk szavazni, hogy menjünk-e el arra bulira, az eddigi tervek szerint, vagy menjünk egy kicsit később, mondjunk Áprilisban és akkor még szebb, még melegebb időnk lesz ott.

Akiknek új még a téma, itt áttudjátok olvasni a tervezett utat. Akik, már átrágták magukat azok is olvassák végig, mert tettem bele újdonságokat. Akiknek nem sikerült válaszolnom, legyen kedvesek írjanak a facebookra nekem privátba, vagy emailen a goredas@yahoo.com címemre.

  • Ez a buli 18.00-19.00 között lesz!
  • Majd 19.00-tól szeretettel várom a Zen Shiatsu tanfolyam irányába érdeklődőket egy kis dumcsira. (Ez nem kötelező!)

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük