Kitri Kúra

Tehát, akkor ma, 2012-10-30, kezdjük a kúrát. Az első 2 nap vagy nem eszünk semmit, vagy csak gyümölcsöt, ez alkattól is függ. Nekem pl. most pont jó a 2 nap nem evés, de egy páran, akik az összejövetelen kérdeztek rá a kitri kúrára, na, nekik aztán semmi féle képen nem ajánlanám a teljes böjtöt, eleve túl vékonyak voltak. Szóval, csak átgondoltan és tudatosan.

És mindenkinek köszönjük az esti részvételt.

Om Tat Sat

UI: Csütörtökön még egyszer lefog menni a Hír Televízión a Kutir klip, délelőtt 11 órakor.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to Kitri Kúra

 1. Rasika-mangala dás szerint:

  Hare Krisna !
  Olvastam a kartikos kitri kúrát!
  Nagyon be lelkesedtem és elhatároztam hogy én is végig csinálom ! 🙂
  Pár nap késéssel, de én is csatlakozom hozzátok !
  Sok kitarást, majd még írok ha a végén járok !

  Sok szeretettel : Rasika-mangala dás (patrik)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .