Kinek hozhatok hegyi kristály Sri Yantrát Nepálból?

Minden évben szoktam néhány db Sri Yantrát hozni Nepálból, de most előre felvenném a rendelést! Mert most tudok majd többet is hozni!

Kinézetre a hegyi kristály Sri Yantra úgy néz ki mint egy piramis, egy fazettált piramis! Az elkészítése is különleges, mert ezeket a Yantrákat egy darab hegyi kristályból faragják ki! Mivel magát a faragást csak alulról látják tisztán, a folyamat az, hogy be van fogva egy hegyi kristály kő satuba, és alulról vannak levésve a kis lépcsőzetes bemélyedések.

Természetesen, ahogyan a neve is mutatja ez a Yantra, Sri Dévihez, azaz a Szerencse Istennőjéhez kapcsolódik. Sri Dévi nem más mint Laksmi, Visnu párja, aki a spirituális gazdagság mellett, anyagi gyarapodással is megáldja a lelki gyakorlókat.

A Vasztu tudományában, mint Laksmi Dévi reprezentációját az oltáron szokták tartani ezt a szépséget, vagy az otthonuk Észak-keleti részén. De mivel földelő hatású is, szokták a Dél-nyugati sarokban is elhelyezni, hogy stabilitást és nyugalmat hozzon az otthonunkba!

Ezentúl pedig hihetetlen energiával is bír a méretétől függetlenül. Dr Patrick Flanagan, a spirituális-tudós bácsi, aki a világ egyik legnagyobb tekintélye a piramis kutatásnak azt írta: “A kristály Sri Yantra hétszer annyi energiát képes lehívni és begyűjteni, mint a piramis alakú tárgyak, eszközök, épületek!”

Szóval még kb. 2 hétig itthon értek. Írjatok az FB-n vagy sms-ben, hogy szükségét érzitek-e egy ilyen kis spirituális mini erőműre!

Diwali napján majd be is fogjuk avatni őket!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Vasztu, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

4 Responses to Kinek hozhatok hegyi kristály Sri Yantrát Nepálból?

 1. Üdv kedves András.
  Nagyon szeretnék Sri Yantra követ, 1db-ot .Nem tudom hogyan lehetséges.Látom sokan kértek.

  Elöre is KÖSZÖNET. Thetajuci-Nagyné Román Judit

 2. Kata szerint:

  De jó lenne új lakásba, sajnos sok minden nem ott van, mint kellene. Bár szorgalmasan nyomtatom yantrákat, de észak-kelet, észak problémás. 🙁
  Lehet még utalni? Mennyit, hova?

 3. Chataline Ágoston szerint:

  Szeretnek én is Sri Yantra követ
  Hogy tudom megvásárolni ?

 4. Deli Alexander szerint:

  Szeretnék én is egyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük