Kinek hozhatok hegyi kristály Sri Yantrát Nepálból?

Minden évben szoktam néhány db Sri Yantrát hozni Nepálból, de most előre felvenném a rendelést! Mert most tudok majd többet is hozni!

Kinézetre a hegyi kristály Sri Yantra úgy néz ki mint egy piramis, egy fazettált piramis! Az elkészítése is különleges, mert ezeket a Yantrákat egy darab hegyi kristályból faragják ki! Mivel magát a faragást csak alulról látják tisztán, a folyamat az, hogy be van fogva egy hegyi kristály kő satuba, és alulról vannak levésve a kis lépcsőzetes bemélyedések.

Természetesen, ahogyan a neve is mutatja ez a Yantra, Sri Dévihez, azaz a Szerencse Istennőjéhez kapcsolódik. Sri Dévi nem más mint Laksmi, Visnu párja, aki a spirituális gazdagság mellett, anyagi gyarapodással is megáldja a lelki gyakorlókat.

A Vasztu tudományában, mint Laksmi Dévi reprezentációját az oltáron szokták tartani ezt a szépséget, vagy az otthonuk Észak-keleti részén. De mivel földelő hatású is, szokták a Dél-nyugati sarokban is elhelyezni, hogy stabilitást és nyugalmat hozzon az otthonunkba!

Ezentúl pedig hihetetlen energiával is bír a méretétől függetlenül. Dr Patrick Flanagan, a spirituális-tudós bácsi, aki a világ egyik legnagyobb tekintélye a piramis kutatásnak azt írta: “A kristály Sri Yantra hétszer annyi energiát képes lehívni és begyűjteni, mint a piramis alakú tárgyak, eszközök, épületek!”

Szóval még kb. 2 hétig itthon értek. Írjatok az FB-n vagy sms-ben, hogy szükségét érzitek-e egy ilyen kis spirituális mini erőműre!

Diwali napján majd be is fogjuk avatni őket!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Vasztu, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

5 Responses to Kinek hozhatok hegyi kristály Sri Yantrát Nepálból?

 1. Üdv kedves András.
  Nagyon szeretnék Sri Yantra követ, 1db-ot .Nem tudom hogyan lehetséges.Látom sokan kértek.

  Elöre is KÖSZÖNET. Thetajuci-Nagyné Román Judit

 2. Kata szerint:

  De jó lenne új lakásba, sajnos sok minden nem ott van, mint kellene. Bár szorgalmasan nyomtatom yantrákat, de észak-kelet, észak problémás. 🙁
  Lehet még utalni? Mennyit, hova?

 3. Chataline Ágoston szerint:

  Szeretnek én is Sri Yantra követ
  Hogy tudom megvásárolni ?

 4. Deli Alexander szerint:

  Szeretnék én is egyet.

 5. Kováts Mária szerint:

  Szeretnék egyet 🙏köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük