Aktuális havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűzben: Szeptember 17-Október 17…

Amint átlép a Nap a Szűz jegyébe, szinte azonnal érezhetjük azt, hogy a fókusz lekerül saját személyünkről, és feléled bennünk az a vágy, hogy másokat segítsünk, másokat szolgáljunk.

Mindez úgy, hogy közben a Mérleg jegyében előállt egy Jupiter/Vénusz együttállás, ami nagyon jó hatással lehet a partnerkapcsolatainkra. Hiszen ebben a szakaszban képesek leszünk felülemelkedni sérelmeinken és képesek leszünk a minőségi figyelemre szeretteink irányába. Arra, amikor az ember nem a saját szűrőjén keresztül engedi be magába a másik mondanivalóját, hanem képes azt meghallani és úgy, ahogyan a másik próbálta szavakba önteni saját lelkivilágát.

Sőt Szeptember 18-tól a Merkúr is csatlakozik a Naphoz, ami így még erősebbé tesz majd minket a kommunikáció minden területén.

Majd Október 6-án a Merkúr belép a Mérleg jegyébe a Vénusz és a Jupiter mellé, ami meg már inkább abba az irányba fog minket eltolni, hogy akár saját magunk kárára is, de alá tudjunk menni a partnereink akaratának. Ez sohasem szül jót, sőt amennyiben ezt férfiként tesszük meg, hihetetlen bizonytalanság érzetet tudunk kedvesünkben elplántálni.

Ez Október 11. után már kedvezőbben fog alakulni, mert több mint 1 év után a Jupiter ismét jegyet vált és átlép a Skorpió jegyébe a Mérleg jegyéből.

És mivel a Jupiter a Mars jegyében sokkal erősebb hatással bír, mint a Vénuszéban, ez egy jó előrelépés lesz úgy globálisan, mint egyéni életünkben. Képesek leszünk mélyebben, sőt egy spirituálisabb szemlélettel nézni a világot, sőt akár változtatni is rajta, emberibb, természetesebb értékeket szem előtt tartva.

Ebben a hónapban maga ez a jelenség fogja elvinni a prímet, mármint a Jupiter jegyváltása, ami pont 13.00-kor fog megtörténni. Ilyenkor Indiában a 18 órával előbbi és utána lévő időszakban különleges spirituális és misztikus felajánlásokat tesznek még az átlag emberek is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .