Aktuális havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűzben: Szeptember 17-Október 17…

Amint átlép a Nap a Szűz jegyébe, szinte azonnal érezhetjük azt, hogy a fókusz lekerül saját személyünkről, és feléled bennünk az a vágy, hogy másokat segítsünk, másokat szolgáljunk.

Mindez úgy, hogy közben a Mérleg jegyében előállt egy Jupiter/Vénusz együttállás, ami nagyon jó hatással lehet a partnerkapcsolatainkra. Hiszen ebben a szakaszban képesek leszünk felülemelkedni sérelmeinken és képesek leszünk a minőségi figyelemre szeretteink irányába. Arra, amikor az ember nem a saját szűrőjén keresztül engedi be magába a másik mondanivalóját, hanem képes azt meghallani és úgy, ahogyan a másik próbálta szavakba önteni saját lelkivilágát.

Sőt Szeptember 18-tól a Merkúr is csatlakozik a Naphoz, ami így még erősebbé tesz majd minket a kommunikáció minden területén.

Majd Október 6-án a Merkúr belép a Mérleg jegyébe a Vénusz és a Jupiter mellé, ami meg már inkább abba az irányba fog minket eltolni, hogy akár saját magunk kárára is, de alá tudjunk menni a partnereink akaratának. Ez sohasem szül jót, sőt amennyiben ezt férfiként tesszük meg, hihetetlen bizonytalanság érzetet tudunk kedvesünkben elplántálni.

Ez Október 11. után már kedvezőbben fog alakulni, mert több mint 1 év után a Jupiter ismét jegyet vált és átlép a Skorpió jegyébe a Mérleg jegyéből.

És mivel a Jupiter a Mars jegyében sokkal erősebb hatással bír, mint a Vénuszéban, ez egy jó előrelépés lesz úgy globálisan, mint egyéni életünkben. Képesek leszünk mélyebben, sőt egy spirituálisabb szemlélettel nézni a világot, sőt akár változtatni is rajta, emberibb, természetesebb értékeket szem előtt tartva.

Ebben a hónapban maga ez a jelenség fogja elvinni a prímet, mármint a Jupiter jegyváltása, ami pont 13.00-kor fog megtörténni. Ilyenkor Indiában a 18 órával előbbi és utána lévő időszakban különleges spirituális és misztikus felajánlásokat tesznek még az átlag emberek is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük