Kékfényt Kaptunk

Hát nekünk a Kutirban az éles része jött össze a szerdai Muhurta Asztrológia előrejelzésnek. Egy besurranó tolvaj elvitte a Kutir laptopját.

Ha olvassa ezt a bejegyzést, mivel sok ezer fényképünk, bizalmas dolgaink, és a Kutir honlap elérhetőségei is fent voltak a gépen, akkor már a becsületes megtalálóként szeretnénk megszólítani őt. Szívesen áldoznánk anyagilag, akár egy nagyobbacska összeget is, a gép visszaszerzésére, de megelégszünk egy biztonsági mentéssel is, hacsak azt sikerült megtalálni.

Az összes többi Kutir olvasóhoz pedig alázatosan folyamodunk némi segítségért, ha tudnak eladó laptopról. Hogy a két legnépesebb ázsiai kultúrát idézzem, az occó jó, vagy szimplán a cheap and best megoldások érdekelnek bennünket.

Komolyra fordítva a szót, viszont ezúton szeretnénk tisztelegni a VII. kerületi Rendőrkapitányság járőreinek, akik nemcsak, hogy 15 percen belül kijöttek felvenni a tényállást, de rendkívül segítőkészek voltak és a dolgok súlya ellenére nagyon komolyan kezelték a helyzetet. Dicsőség és Kondi, ahogyan az Asterixben mondották.

Om Tat Sat

A Kutir Reménykedő Közössége

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Kékfényt Kaptunk

 1. Melcsi szerint:

  Szia Ádám!
  Őszintén sajnálom ami történt. Egy jótanács a jövőre nézve: ha lesz új laptop vegyetek hozzá Kensington zárat, a besurranók ellen tökéletes.
  Minden elismerésem a rendőrbácsiknak. Nálunk röpke 4 majd +2 órát kellett várni rájuk….
  Üdv
  Melcsi

 2. Kovács Tibor szerint:

  Hari Ádám!

  A cégnél ahol dolgozom megérdeklődöm, nincs-e használt laptop, ami még jó állapotú és eladnák olcsón, amennyiben lesz, néhány napon belül jelzem.
  Nekem itthon asztali gépem van, ilyenhez vannak alkatrészeim, ha ezek közül esetleg valamelyik kell, ingyen oda tudom adni. Van videokártyám, tápom, dvd író-olvasóm és pc-házam.

  Üdv: Tibi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük