Kedvesek én mindjárt elmegyek Nepálba, szóval amit most írok az nagyon fontos!

Kedves drága Mackó társaim, Kedves szekta tagok, Kedves Kutir Kalendárium iránt érdeklődők!

  • Először is egy csomóan irtattok, így lesz Kalendárium.
  • Másodjára az elmúlt 4 éve bevált már az összeg, ezen ne változtassunk! Tehát marad a 4900 forint. 
  • Harmad sorban én nemsokára elmegyek Nepálba, de szeretném kinyomtatni abban az időben a Kalendáriumot amíg ott vagyok! 

Valamint, ami nagyon fontos! A Kalendáriumos megrendeléseket továbbra is csak a kutir.kalendarium@gmail.com címen tudjuk intézni. És ezt az email címet mi csak erre használjuk és csak az év utolsó és a következő év első pár hónapjában!

Szóval ha Facebookon írtál, vagy a Kutir honlapra írtál kommentet, nem biztos, hogy látjuk. Most, hogy újra nyitottam ezt az email címet, valaki Májusban írt, hogy mikor tudja átvenni a Kalendáriumát? Bocsánat eddig nem is láttam az üzenetet, de bepótoljuk az átvételt egy 2019-es Kalendáriummal.

Valamint idén nem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy pénzezünk, vagy el utaljátok az összeget egybe a számlámra!

Az utalási határidő idén Október 31 lesz!

Ide tudtok utalni:

Baktai Ádám Ev, MagNet Bank
16200151-18538490

Viszont a közleménybe muszáj beírnotok egy postai címet és egy email címet is, mert különben nem tudok számlát kiállítani nektek!

Személyes pénzezés is lesz, majd Október végén, de arról még később írok, hogy mikor!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Kedvesek én mindjárt elmegyek Nepálba, szóval amit most írok az nagyon fontos!

  1. Herendi Ildikó szerint:

    Szia Ádám!
    Utalom Neked a 4900 Ft-ot
    Nagyon szép utat kivánok sok szeretettel Ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük