Jóga Tábor Hírek, Jóga Szőnyeg Újdonságok és Vidd Haza a Jógatermed Aukciós Elképzelés…

bazJóga Tábor Elképzelések:

Kedves Mindenki,

Gondolom észre vettétek, hogy a Kutir ilyen nyáriszerű nyitva tartásba ment át, de én most Hétfőn délután 2 órától, valamint Szerda reggel 9 órától egészen délután 3 óráig biztos, hogy bent leszek a Kutirban, hogyha bejöttök Jóga Tábor részvételi díjat befizetni, mármint az előleget.

Most autósokkal úgy állunk, hogy 1 valaki be tud társulni az útra a jóga táborba érkezőkhöz, de ennél azért szerintem lesz majd több is. Páran jelezték, hogy Burgaszba érkeznének repülővel, semmi gond én majd értetek megyek autóval. Én úgy is azt terveztem, hogyha lesz hely, én már ott leszek a Szombatra és a Vasárnapra is, hogy úgy várjunk benneteket, hogy már mindent tudunk, gyógyszertár, jó part szakasz, merre van a finom fagyi, stb.

Sajnos, akik már voltak velem itt-ott a világban azt tudják, hogy borzasztóan tyúkanyó vagyok, de azért egy hétig ki lehet bírni engem is.

Ja, és utólag úgy megkérdezném, hogy van valakinek esetleg vetítője, hogy mondjuk este olyan spirituál filmeket megnéznénk, mint pl. Kis Buddha, vagy a Himalája, stb. Itt sem gondolok majd minden este rátok telepedni!

Jóga Szőnyegek:

Többen írtátok, hogy mi a helyzet a nem Jóga Táborosokkal és a Jóga szőnyegekkel? Nektek a Jóga Szőnyegek 7500 forintos áron lesznek megvásárolhatók. A szőnyeg a 4 mm vastagságú szőnyeg kategóriában a legjobb minőségű, szuper tapadású és nagyon kényelmes.

Már évek óta keresek olyan jóga szőnyeget, mint az enyém. Tudjátok az ikonikus darab, amin már jógázott Madonna, Robert Redford és több Oscar díjas színésznő is, mint pl. az Anett Benning és a Juliette Lewis. Én azt a szőnyeget az egyik jóga mesteremtől kaptam, több mint 13 éve és azelőtt már ő is használta egy jó 10-12 évet. Szóval az kb. örök darab, mivel én azóta is azon a szőnyegen kezelek Shiatsut és passzív jógaterápiát, tehát kb. minden nap használva van és órákon át. Mesteremnek is Beverly Hills-en heti 14 órája volt, plusz ő otthon is gyakorlós típus, szóval extra igénybevétel mellett is jó a szőnyegem 25 év után, tehát a ti szőnyegetek is valószínű, hogy örök darab lesz. Persze a megismételhetetlen rajzaim és a Kutir lógója is rá van nyomtatva a szőnyegre, azok azért valószínű, hogy idővel majd lekopnak.

Vidd haza a Jógatermed:

Erről még azért írni fogok nektek bővebben, de úgy néz ki, hogy muszáj lesz helyszínt változtatni a Kutirral. Egyrészről baromira nagy, és hát a 247 nm-t nem is igazán használjuk ki, másodrészt állandóan csinálgatni kell, szerelgetni kell az egészet, és persze most gyönyörű, de hát megint elkezdett lehullani a plafon a recepción, pedig tudjátok, hogy kb. pont 3 hónapja lett az egész újra megcsinálva. Harmadrészt pedig sajnos olyan szerződést irtunk alá, hogy a felújítások nem lelakhatóak és kb. elegünk lett az egészből.

Szóval egy jobb helyre fogunk költözni, de nem igazán szeretnénk semmit sem a Kutirból átmenteni az új helyre, tiszta lappal szeretnénk indulni. Szóval kb. minden eladó. Érdekes árakat találtunk ki, szóval, ha szeretnél egy üveg elejű hűtőszekrényt elvinni 5000 forintért viheted, ha szeretnél egy kinyitható 2 személyes Ikeás kanapét 9000 forintért, vigyél egyet haza, van belőle 3 db. De vannak polcaink is, elemekből összerakható és rendes is, meg székeink szövet és mosható is, meg miegymás.

És persze ott vannak a dekorációk is, tehát ha már kinézték valamit, amit haza vinnél, gyere be hozzánk és alkudozzál! A boltban lévő ajándéktárgyakra már úgy is kiírtuk a féláras opciót, és még mindig ott vannak azok a tibeti talizmánok, amit évekkel ezelőtt hoztam Nepálból 3800 méter magasból. És ami nem megy el, na, arra lesz az árverés a hónap végén!

És ha ténylegesen van már valamit amit kinéztél magadnak, siess és szólj nekünk, mivel már a vaterán is elkezdtünk eladogatni dolgokat, és pár polc meg asztalka már el is kelt.

Szóval a bejegyzés címében nem akció volt, hanem aukció!!!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Jóga Tábor Hírek, Jóga Szőnyeg Újdonságok és Vidd Haza a Jógatermed Aukciós Elképzelés…

  1. Visszajelzés: Egyedi Bhakti Kutir-os Jóga Matrac | Bhakti Kutir

  2. Csaba szerint:

    Helló, érdekelne a kanapé. A hûtô már gondolom tárgytalan.

    Hari Omm

    Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük