Egyedi Bhakti Kutir-os Jóga Matrac

Kedves Vendégeink, Jóga Fan-ek!

Megérkeztek az egyedi, Kutir logós jóga matracok!

A matrac méretei: 170 cm hosszú, 61 cm széles, 4mm vastag. A szőnyeg tapadása tökéletes, padlizsán lila színben pompázik, rajta narancssárgával a tetején a Bhakti Kutir logóval, alján pedig a pálcika emberkék által bemutatott 10 alap gerinc karbantartó hatha jóga gyakorlat.

Ha még nincs saját jóga matracod, és szeretnél egy jó minőségűt; vagy esetleg már te is annyira vártad az általunk tervezett szőnyeget mint mi, akkor gyere és vedd meg nálunk!

A jóga szőnyeggel kapcsolatban bővebben itt tudtok tájékozódni!

A matrac ára: 7500.-

Természetesen  Kutir tagoknak a 10% kedvezményt továbbra is biztosítjuk!

2013-06-20 12.44.26
2013-06-20 12.44.11

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük