Egyedi Bhakti Kutir-os Jóga Matrac

Kedves Vendégeink, Jóga Fan-ek!

Megérkeztek az egyedi, Kutir logós jóga matracok!

A matrac méretei: 170 cm hosszú, 61 cm széles, 4mm vastag. A szőnyeg tapadása tökéletes, padlizsán lila színben pompázik, rajta narancssárgával a tetején a Bhakti Kutir logóval, alján pedig a pálcika emberkék által bemutatott 10 alap gerinc karbantartó hatha jóga gyakorlat.

Ha még nincs saját jóga matracod, és szeretnél egy jó minőségűt; vagy esetleg már te is annyira vártad az általunk tervezett szőnyeget mint mi, akkor gyere és vedd meg nálunk!

A jóga szőnyeggel kapcsolatban bővebben itt tudtok tájékozódni!

A matrac ára: 7500.-

Természetesen  Kutir tagoknak a 10% kedvezményt továbbra is biztosítjuk!

2013-06-20 12.44.26
2013-06-20 12.44.11

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük