Egyedi Bhakti Kutir-os Jóga Matrac

Kedves Vendégeink, Jóga Fan-ek!

Megérkeztek az egyedi, Kutir logós jóga matracok!

A matrac méretei: 170 cm hosszú, 61 cm széles, 4mm vastag. A szőnyeg tapadása tökéletes, padlizsán lila színben pompázik, rajta narancssárgával a tetején a Bhakti Kutir logóval, alján pedig a pálcika emberkék által bemutatott 10 alap gerinc karbantartó hatha jóga gyakorlat.

Ha még nincs saját jóga matracod, és szeretnél egy jó minőségűt; vagy esetleg már te is annyira vártad az általunk tervezett szőnyeget mint mi, akkor gyere és vedd meg nálunk!

A jóga szőnyeggel kapcsolatban bővebben itt tudtok tájékozódni!

A matrac ára: 7500.-

Természetesen  Kutir tagoknak a 10% kedvezményt továbbra is biztosítjuk!

2013-06-20 12.44.26
2013-06-20 12.44.11

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .