Jóga Tábor Dubaiban 2012

Kedves Tündérmacik,

Itt azért el lehet szürcsizni egy menta teát...

3 napja érkeztem meg Nepálból, és csak most konstatáltam, hogy van érdeklődés a Jóga tábor iránt. Nepál azért még mindig vad kelet, így annyira nem is tettem erőfeszítéseket az internetezés irányába, de most már rajta leszek a szeren.

Gyorsan még utána kérdezek a repjegyeknek, mert az egész tábor árának nagy részét a jegy és a vízum fogja kitenni, és max 2-3 napon belül mindent tudni fogtok a pontos árakról, és minden másról is. De ne aggódjatok, minél több idő telik el, mi is annál jobbá válunk a helyi körülmények felfedezésében. Talált a kedves párom a lakásunktól 5 perc taxival egy hihetetlen helyet, az Emirates Eye árnyékában, ami leginkább Velencéhez hasonlítható, és így az egyik délutáni előadás tutira ott lesz, és ahol persze vendégeink lesztek egy frankó arab menta teára.

Viszont sajna meg van az első ellen javallat is a Jóga Táborra. Shopping mániával küzdőknek nem fogjuk tudni ajánlani a részvételt, mert bejött a nagy meleg, és az összetartó arab nép, hogy a meleg ellenére kis hazájukba csábítsák a turistákat hihetetlen leértékelésekre szánták el magukat.

Az amúgy is jó árakból 25-75%os leértékelésekre vetemedtek. Ezek tök gázok…

Na, Om Tat Sat testvéreim

UI: Annyit azért tudjatok, hogy bizti, hogy 3 kilo alatt lesz az egész, jegyestől, illetékestől, taxistól, kajástól, strand belépőstől, ajcsi jóga szőnyegestől, stb., stb., stb.

Ha még új a téma itt el tudod olvasni az egész dubai-i úti tervet…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga, Utazás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .