Jóga Tábor Dubaiban 2012

Kedves Tündérmacik,

Itt azért el lehet szürcsizni egy menta teát...

3 napja érkeztem meg Nepálból, és csak most konstatáltam, hogy van érdeklődés a Jóga tábor iránt. Nepál azért még mindig vad kelet, így annyira nem is tettem erőfeszítéseket az internetezés irányába, de most már rajta leszek a szeren.

Gyorsan még utána kérdezek a repjegyeknek, mert az egész tábor árának nagy részét a jegy és a vízum fogja kitenni, és max 2-3 napon belül mindent tudni fogtok a pontos árakról, és minden másról is. De ne aggódjatok, minél több idő telik el, mi is annál jobbá válunk a helyi körülmények felfedezésében. Talált a kedves párom a lakásunktól 5 perc taxival egy hihetetlen helyet, az Emirates Eye árnyékában, ami leginkább Velencéhez hasonlítható, és így az egyik délutáni előadás tutira ott lesz, és ahol persze vendégeink lesztek egy frankó arab menta teára.

Viszont sajna meg van az első ellen javallat is a Jóga Táborra. Shopping mániával küzdőknek nem fogjuk tudni ajánlani a részvételt, mert bejött a nagy meleg, és az összetartó arab nép, hogy a meleg ellenére kis hazájukba csábítsák a turistákat hihetetlen leértékelésekre szánták el magukat.

Az amúgy is jó árakból 25-75%os leértékelésekre vetemedtek. Ezek tök gázok…

Na, Om Tat Sat testvéreim

UI: Annyit azért tudjatok, hogy bizti, hogy 3 kilo alatt lesz az egész, jegyestől, illetékestől, taxistól, kajástól, strand belépőstől, ajcsi jóga szőnyegestől, stb., stb., stb.

Ha még új a téma itt el tudod olvasni az egész dubai-i úti tervet…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük