Jóga és Tai Chi tábor 2016, Siófok…

club218Kedves Barátaink,

Találtunk egy fenomenálisan jó helyet, lent a Balcsinál.

Tudjátok, mindig olyan helyekre szoktunk benneteket elvinni, ahol már voltunk, amit már ismerünk, hogy minél kellemesebb legyen az élmény és így teljes legyen a pihenési értéke is.

A program egyszerű lesz és úgymond már a jól bevált recept szerint. Reggel jógázunk egy jót és picit kimozgatjuk egymást némi passzív jóga terápiával (2 órás program), napközben pihenünk, fürdünk, wellnessezünk, stb., valamint délután, estefelé Tai Chizunk egyet.

A mostani szálláshelyünkön egy elképesztően szép, tiszta és lekerített gyepes területet tudunk majd használni ezekre a foglalkozásokra.

A gyepes terület a szállásunk és a Balaton között van. A szállásunknak nincs saját partszakasza, szerintem az csak a régi nagy szállóknak van, mint pl. az Európa vagy a Lidó, de a szállás hátsó parkjától, ahol jógázni fogunk kb. 10 méterre van a Balaton. De ez így praktikus is lehet, mert napközben lehet ott a bázis, a törölközőnk, és csak egy kártyás kapun kell kisétálni a vízhez.

Egyébként minden kb. 10 méterre van a szállástól, kis bolt, lángosozó, étterem, vizibicikli kölcsönző és kb. 50 méterre van egy kis öböl is, amit homok feltöltéssel gyerekbaráttá tettek, mert kb. térdig ér a víz egy jó 30 méteres szakaszon végig.

A szállásunk apartmanos lesz, szépek tiszták és mind elképesztő kilátással a Balcsira, és házon belül van egy wellness részleg is, 2 db jacuzzival, sekély gyermek medencével, nagy úszómedencével és természetesen szaunával.

Kedden zárva van a wellness így arra gondoltam, hogy aznap csinálhatnánk egy közös Ájurvédikus főzést is, ebédre. És főzhetnénk egy búcsúvacsorát is.

Mit szóltok ehhez?

Tehát reggel-este egy kis mozgás és terápiatanulás, valamint 2 főzés. Ennyire gondoltam, hogy azért legyen ideje mindenkinek pihenni és családozni is.

Augusztus 15-21-ig lennénk, 6 éj és 7 nap. A szállást 14 órától tudjuk elfoglalni, és 11 óráig kell majd elhagyni. Azon a héten Augusztus 20. miatt nagyon sok program van betervezve Siófokon, és ott fog állomásozni a Minimax hajó is.

4 fős apartmanokban leszünk elszállásolva. Ezen hét Szombaton, Június 18-án, Siva napja lesz, a Hatha Jóga Istenéé, az nap lesz a jelentkezési határidő. 10 főtől tudjuk megszervezni a tábort, de mivel az apartmanok korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért a jelentkezési, és előleg fizetési sorrendet fogjuk tudni majd figyelembe venni.

A tábor díja: 99 ezer forint lesz, per fő. Gyerekekkel jövő jógások kérjük, írjatok nekünk személyesen is, hogy külön ajánlatot tudjunk kérni a szállásadónktól.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egy kedves megosztást is kérnék szépen.

siófok

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük