Jóga és Tai Chi tábor 2016, Siófok…

club218Kedves Barátaink,

Találtunk egy fenomenálisan jó helyet, lent a Balcsinál.

Tudjátok, mindig olyan helyekre szoktunk benneteket elvinni, ahol már voltunk, amit már ismerünk, hogy minél kellemesebb legyen az élmény és így teljes legyen a pihenési értéke is.

A program egyszerű lesz és úgymond már a jól bevált recept szerint. Reggel jógázunk egy jót és picit kimozgatjuk egymást némi passzív jóga terápiával (2 órás program), napközben pihenünk, fürdünk, wellnessezünk, stb., valamint délután, estefelé Tai Chizunk egyet.

A mostani szálláshelyünkön egy elképesztően szép, tiszta és lekerített gyepes területet tudunk majd használni ezekre a foglalkozásokra.

A gyepes terület a szállásunk és a Balaton között van. A szállásunknak nincs saját partszakasza, szerintem az csak a régi nagy szállóknak van, mint pl. az Európa vagy a Lidó, de a szállás hátsó parkjától, ahol jógázni fogunk kb. 10 méterre van a Balaton. De ez így praktikus is lehet, mert napközben lehet ott a bázis, a törölközőnk, és csak egy kártyás kapun kell kisétálni a vízhez.

Egyébként minden kb. 10 méterre van a szállástól, kis bolt, lángosozó, étterem, vizibicikli kölcsönző és kb. 50 méterre van egy kis öböl is, amit homok feltöltéssel gyerekbaráttá tettek, mert kb. térdig ér a víz egy jó 30 méteres szakaszon végig.

A szállásunk apartmanos lesz, szépek tiszták és mind elképesztő kilátással a Balcsira, és házon belül van egy wellness részleg is, 2 db jacuzzival, sekély gyermek medencével, nagy úszómedencével és természetesen szaunával.

Kedden zárva van a wellness így arra gondoltam, hogy aznap csinálhatnánk egy közös Ájurvédikus főzést is, ebédre. És főzhetnénk egy búcsúvacsorát is.

Mit szóltok ehhez?

Tehát reggel-este egy kis mozgás és terápiatanulás, valamint 2 főzés. Ennyire gondoltam, hogy azért legyen ideje mindenkinek pihenni és családozni is.

Augusztus 15-21-ig lennénk, 6 éj és 7 nap. A szállást 14 órától tudjuk elfoglalni, és 11 óráig kell majd elhagyni. Azon a héten Augusztus 20. miatt nagyon sok program van betervezve Siófokon, és ott fog állomásozni a Minimax hajó is.

4 fős apartmanokban leszünk elszállásolva. Ezen hét Szombaton, Június 18-án, Siva napja lesz, a Hatha Jóga Istenéé, az nap lesz a jelentkezési határidő. 10 főtől tudjuk megszervezni a tábort, de mivel az apartmanok korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért a jelentkezési, és előleg fizetési sorrendet fogjuk tudni majd figyelembe venni.

A tábor díja: 99 ezer forint lesz, per fő. Gyerekekkel jövő jógások kérjük, írjatok nekünk személyesen is, hogy külön ajánlatot tudjunk kérni a szállásadónktól.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egy kedves megosztást is kérnék szépen.

siófok

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük