A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap az Ikrek jegyében: Június 14 – Július 16…

merkúrA Nap az Ikrekben valamelyest a Nap/Merkúr hatásokat idézi fel, így előtérbe hozza a kommunikációt. Főként úgy, hogy az Ikrek a Merkúr jegye és így a kommunikáció és racionális gondolkodás jegye is egyben.

Ezen kívül Június 27-ig még ott lesz a Vénusz és Merkúr házcserés állása is, ami mindkét bolygó hatásait felerősíti és ez így tovább segítheti a kommunikációs csatornák megnyílását és megnyitását, így a feszültségeket vagy a különleges igényeinket könnyebben fogjuk tudni kezelni, ha odafigyelünk a környezetünkre.

És persze ezzel a házcserés állással, mind a Vénusz, mind a Merkúr jegyeinek, tehát a Bika mellett az Ikrek jellemzői is prominensek lesznek így csak még erősebbé válnak a kommunikációs igények. Ez természetesen a kommunikáció minden formájára érvényes a beszédre, írásra, távközlésre, stb.

Ez a kommunikációban bővelkedő szakasz kifejezetten hasznos lesz, hiszen Június 17-től a Mars újra visszalép a Mérleg jegyébe, amitől picit nehézkesebbé válnak az együttműködések. A partner kapcsolattól, a munkahelyi együttműködésig, sőt most picit nehezebb lesz a társas kapcsolataink megélése is. Tehát beszélgessünk sokat, érdeklődjünk szeretteink vágyai felől, stb., stb…

Aztán Június 27-én a Merkúr is csatlakozik a Naphoz és a Vénuszhoz az Ikrekben, és még fokozottabbak lesznek a kommunikációs szükségleteink és képességeink. De a Merkúr/Vénusz hatása nemcsak a kommunikációs igényeinket fokozza, de fejleszti a problémamegoldó képességeinket is, szóval használjuk ki az alkalmat és beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk, és tanuljunk, tanuljunk, tanuljunk, mert ez a bolygóállás annak is kedvez.

Majd Július 7-én a Vénusz átlép a Rák jegyébe, ami tovább is fenntartja a Merkúr/Nap együttállást az Ikrekben, ami, mint már mondottam, fokozza a kommunikációs szükségleteinket. Ez most jól is fog jönni, mert a Vénusz a Hold jegyében (A Hold az uralkodó bolygója a Rák jegyének) nagyon érzékennyé válhat, és valószínű, hogy több szeretetre és istápolásra lesz szükségünk ebben az időszakban.

Július 11-én a Merkúr is áthalad a Rákba a Vénusz mellé. Azt fogjuk érezni, hogy most jött el az idő arra, hogy családi köreinkben kamatoztassuk a kommunikációs képességeinket és azt is, hogy most jött el az idő a régi sérelmek feloldására, de a túlzott érzékenység ebben a jegyben nem igazán megfelelő szakasz, régi sérelmek feloldására, még nem. Ez az idő az óvatos, diplomatikus beszédnek kedvez majd.

Aztán Július 13-án a Mars átlép a Skorpióba a Szaturnusz mellé, és visszatérnek az aszketikus vonások, és az elzárkózott lelki gyakorlatok ideje. Itt még jobban előtérbe kerülhet az, hogy szeretteink vágyaival és igényeivel foglalkozzunk, saját szükségleteinket most egyenlőre helyezzük át a hátsó tűzhelyre.

Július 16-án pedig a Nap is halad át a Rákba, csatlakozva a Merkúrhoz és a Vénuszhoz. De az a következő havi asztrológiai elemzésünk témája lesz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük