A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap az Ikrek jegyében: Június 14 – Július 16…

merkúrA Nap az Ikrekben valamelyest a Nap/Merkúr hatásokat idézi fel, így előtérbe hozza a kommunikációt. Főként úgy, hogy az Ikrek a Merkúr jegye és így a kommunikáció és racionális gondolkodás jegye is egyben.

Ezen kívül Június 27-ig még ott lesz a Vénusz és Merkúr házcserés állása is, ami mindkét bolygó hatásait felerősíti és ez így tovább segítheti a kommunikációs csatornák megnyílását és megnyitását, így a feszültségeket vagy a különleges igényeinket könnyebben fogjuk tudni kezelni, ha odafigyelünk a környezetünkre.

És persze ezzel a házcserés állással, mind a Vénusz, mind a Merkúr jegyeinek, tehát a Bika mellett az Ikrek jellemzői is prominensek lesznek így csak még erősebbé válnak a kommunikációs igények. Ez természetesen a kommunikáció minden formájára érvényes a beszédre, írásra, távközlésre, stb.

Ez a kommunikációban bővelkedő szakasz kifejezetten hasznos lesz, hiszen Június 17-től a Mars újra visszalép a Mérleg jegyébe, amitől picit nehézkesebbé válnak az együttműködések. A partner kapcsolattól, a munkahelyi együttműködésig, sőt most picit nehezebb lesz a társas kapcsolataink megélése is. Tehát beszélgessünk sokat, érdeklődjünk szeretteink vágyai felől, stb., stb…

Aztán Június 27-én a Merkúr is csatlakozik a Naphoz és a Vénuszhoz az Ikrekben, és még fokozottabbak lesznek a kommunikációs szükségleteink és képességeink. De a Merkúr/Vénusz hatása nemcsak a kommunikációs igényeinket fokozza, de fejleszti a problémamegoldó képességeinket is, szóval használjuk ki az alkalmat és beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk, és tanuljunk, tanuljunk, tanuljunk, mert ez a bolygóállás annak is kedvez.

Majd Július 7-én a Vénusz átlép a Rák jegyébe, ami tovább is fenntartja a Merkúr/Nap együttállást az Ikrekben, ami, mint már mondottam, fokozza a kommunikációs szükségleteinket. Ez most jól is fog jönni, mert a Vénusz a Hold jegyében (A Hold az uralkodó bolygója a Rák jegyének) nagyon érzékennyé válhat, és valószínű, hogy több szeretetre és istápolásra lesz szükségünk ebben az időszakban.

Július 11-én a Merkúr is áthalad a Rákba a Vénusz mellé. Azt fogjuk érezni, hogy most jött el az idő arra, hogy családi köreinkben kamatoztassuk a kommunikációs képességeinket és azt is, hogy most jött el az idő a régi sérelmek feloldására, de a túlzott érzékenység ebben a jegyben nem igazán megfelelő szakasz, régi sérelmek feloldására, még nem. Ez az idő az óvatos, diplomatikus beszédnek kedvez majd.

Aztán Július 13-án a Mars átlép a Skorpióba a Szaturnusz mellé, és visszatérnek az aszketikus vonások, és az elzárkózott lelki gyakorlatok ideje. Itt még jobban előtérbe kerülhet az, hogy szeretteink vágyaival és igényeivel foglalkozzunk, saját szükségleteinket most egyenlőre helyezzük át a hátsó tűzhelyre.

Július 16-án pedig a Nap is halad át a Rákba, csatlakozva a Merkúrhoz és a Vénuszhoz. De az a következő havi asztrológiai elemzésünk témája lesz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .