Január 29-én, délelőtt 10 órától Shaolin Kungfu Küzdelmi Oktatás indul a Bhakti Kutirban

Tehát most kedden délelőtt, 10 órától Shaolin Kungfu Küzdelmi Oktatás indul a Bhakti Kutirban, Ambruzs Szabolcs 4szeres Kungfu Világbajnok vezetésével.

Ambruzs Szabolcs harcművészeti eredményeit napokig sorolhatnánk, de talán az lenne a legárulkodóbb, hogy ha meg említenénk azt, hogy 2004-ben Magyarországról először, egy másfél hónapos meghívás erejéig, Szabolcs Kínában tanított Kungfut, kínai harcművészet oktatóknak.

De Ambruzs Szabolcs nem „csak” egy híres „erős ember” a nemzetközi harcművészet világában. Sajnos kevesen tudják, hogy olyan klasszikus darabokban koreografálta és tanította be a harci jeleneteket, mint az Otelló, A Hegedűs a Háztetőn, vagy a Rómeó és Júlia. De említésért kiált az is, hogy 2012-ben az 5. Világbajnoki Cím elnyerésekor a kínai állami delegáció magas elismerésben részesítette őt a kínai kultúra Kungfun keresztüli népszerűsítéséért.

Ugyanakkor a magyarországi kungfu versenyszövetségének is elnöke volt 4 éven át. Szóval nem csak azért tudjuk ajánlani Ambruzs Szabolcs edzéseit, mert egészen kiváló harcművész, hanem azért is mert nála, megtapasztalhatod, sőt elsajátíthatod a harcművészet igazi szellemiségét is.

Én magam ott leszek az edzéseken!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük