Január 29-én, délelőtt 10 órától Shaolin Kungfu Küzdelmi Oktatás indul a Bhakti Kutirban

Tehát most kedden délelőtt, 10 órától Shaolin Kungfu Küzdelmi Oktatás indul a Bhakti Kutirban, Ambruzs Szabolcs 4szeres Kungfu Világbajnok vezetésével.

Ambruzs Szabolcs harcművészeti eredményeit napokig sorolhatnánk, de talán az lenne a legárulkodóbb, hogy ha meg említenénk azt, hogy 2004-ben Magyarországról először, egy másfél hónapos meghívás erejéig, Szabolcs Kínában tanított Kungfut, kínai harcművészet oktatóknak.

De Ambruzs Szabolcs nem „csak” egy híres „erős ember” a nemzetközi harcművészet világában. Sajnos kevesen tudják, hogy olyan klasszikus darabokban koreografálta és tanította be a harci jeleneteket, mint az Otelló, A Hegedűs a Háztetőn, vagy a Rómeó és Júlia. De említésért kiált az is, hogy 2012-ben az 5. Világbajnoki Cím elnyerésekor a kínai állami delegáció magas elismerésben részesítette őt a kínai kultúra Kungfun keresztüli népszerűsítéséért.

Ugyanakkor a magyarországi kungfu versenyszövetségének is elnöke volt 4 éven át. Szóval nem csak azért tudjuk ajánlani Ambruzs Szabolcs edzéseit, mert egészen kiváló harcművész, hanem azért is mert nála, megtapasztalhatod, sőt elsajátíthatod a harcművészet igazi szellemiségét is.

Én magam ott leszek az edzéseken!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .