Január 29-én, délelőtt 10 órától Shaolin Kungfu Küzdelmi Oktatás indul a Bhakti Kutirban

Tehát most kedden délelőtt, 10 órától Shaolin Kungfu Küzdelmi Oktatás indul a Bhakti Kutirban, Ambruzs Szabolcs 4szeres Kungfu Világbajnok vezetésével.

Ambruzs Szabolcs harcművészeti eredményeit napokig sorolhatnánk, de talán az lenne a legárulkodóbb, hogy ha meg említenénk azt, hogy 2004-ben Magyarországról először, egy másfél hónapos meghívás erejéig, Szabolcs Kínában tanított Kungfut, kínai harcművészet oktatóknak.

De Ambruzs Szabolcs nem „csak” egy híres „erős ember” a nemzetközi harcművészet világában. Sajnos kevesen tudják, hogy olyan klasszikus darabokban koreografálta és tanította be a harci jeleneteket, mint az Otelló, A Hegedűs a Háztetőn, vagy a Rómeó és Júlia. De említésért kiált az is, hogy 2012-ben az 5. Világbajnoki Cím elnyerésekor a kínai állami delegáció magas elismerésben részesítette őt a kínai kultúra Kungfun keresztüli népszerűsítéséért.

Ugyanakkor a magyarországi kungfu versenyszövetségének is elnöke volt 4 éven át. Szóval nem csak azért tudjuk ajánlani Ambruzs Szabolcs edzéseit, mert egészen kiváló harcművész, hanem azért is mert nála, megtapasztalhatod, sőt elsajátíthatod a harcművészet igazi szellemiségét is.

Én magam ott leszek az edzéseken!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük