Indiai Útról szóló Eligazítás

Kedves Zarándokok,

Most szombaton, Október 8-án összejövünk egy eligazításra a Kutirban reggelt 10 órától.

Mindent megbeszélünk az indiai úttal kapcsolatosan. Mit kell hozni, mire lehet szükségünk, oltások, hátizsák vs. gurulós bőrönd, stb. Ott helyben összeszámoljuk a jelentkezőket, egyeztetjük az időpontokat és akkor én már Hétfőn foglalom is a jegyeket, majd megyek az indiai nagykövetségre, stb.

Természetesen nem csak a most Indiába jövőket várjuk, de az érdeklődőket is, főként úgy, hogy az előző brigádból is próbálunk majd beszervezni néhány zarándokot, hogy ők is elmesélhessék tapasztalataikat. Ha vetítőt is tudunk szerezni, még képeket is fogunk mutogatni.

Szóval mindenkit szeretettel várunk,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük