Indiai Útról szóló Eligazítás

Kedves Zarándokok,

Most szombaton, Október 8-án összejövünk egy eligazításra a Kutirban reggelt 10 órától.

Mindent megbeszélünk az indiai úttal kapcsolatosan. Mit kell hozni, mire lehet szükségünk, oltások, hátizsák vs. gurulós bőrönd, stb. Ott helyben összeszámoljuk a jelentkezőket, egyeztetjük az időpontokat és akkor én már Hétfőn foglalom is a jegyeket, majd megyek az indiai nagykövetségre, stb.

Természetesen nem csak a most Indiába jövőket várjuk, de az érdeklődőket is, főként úgy, hogy az előző brigádból is próbálunk majd beszervezni néhány zarándokot, hogy ők is elmesélhessék tapasztalataikat. Ha vetítőt is tudunk szerezni, még képeket is fogunk mutogatni.

Szóval mindenkit szeretettel várunk,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .