Hogyan tudunk hozzá jutni a 2020-as Bhakti Kutir Kalendáriumhoz?!

Kedves Kutir Kalendárium iránt érdeklődők!

 • Először is így fog kinézni a 2020-as Kalendárium borítója.
 • Másodsorban az elmúlt 5 évben 4900 forint volt a Kalendárium, ezt idén akkor tudjuk hozni, ha sokan rendeltek. Amúgy egy picit drágább lesz. Max 2-300 forinttal.

Valamint, ami a legfontosabb! A Kalendáriumos megrendeléseket továbbra is csak a kutir.kalendarium@gmail.com címen tudjuk intézni. Ezt az email címet mi csak erre a célra használjuk és csak az év utolsó és a következő év első pár hónapjában nézzük!

Szóval ha Facebookon írtál, vagy a Kutir honlapra írtál kommentet, hogy szeretnél Kalendáriumot, akkor nem biztos, hogy láttuk. Most vettem észre, a fenti email cím újra megnyitásakor, hogy valaki Júliusban írt, hogy mikor tudja átvenni a Kalendáriumát? Bocsánat, de eddig nem is láttam ezt az üzenetet, de bepótoljuk az átvételt, és ennek fényében majd kap egy 2020-as Kalendáriumot.

Valamint idén nem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy pénzezünk, vagy el utaljátok az összeget, 4900 forintot a számlámra:

 • Az utalási határidő idén November 13 lesz!
 • A személyes találkozót pedig November 11-én, Hétfőn. 17.30tól egészen 18.55ig bent leszek a Kamalában, és akkor lesz időnk megbeszélni is dolgokat, postázást, vagy bármit, amit kérdeznétek. A cím: Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő, az első lakás jobbra az udvarban.

Ide tudtok utalni:

Baktai Ádám Ev, MagNet Bank
16200151-18538490

A megrendelést kérlek a következő képen ad le:

 • Tudnunk kell a nevetek,
 • a darab számot,
 • egy postai címet,
 • és egy email címet is, mert különben nem tudok számlát kiállítani nektek!
 • Ezt akkor is, ha személyesen fogjátok majd átvenni a Kalendáriumotokat. 

Amennyiben futáron keresztül szeretnétek átvenni majd a Kalendáriumot, akkor kelleni fog majd a telefonszámotok is! 

Egyébként bármilyen kérdésetek van a  kutir.kalendarium@gmail.com címre tudtok írni nekem és, ide tudjátok megírni a különleges igényeiteket is.

Egyébként idén is 2 opció lesz majd az átvételre. Személyes átvétel a  Kamalában és a GLS futárszolgálattal keresztüli kiküldés. Ez kb. 1500 forint szokott lenni, borítékostul, küldeményestül. A kiküldést a Vegafűszeray-os csajokkal szoktuk együtt csinálni, tehát majd ne lepődjetek meg, hogy tőlük jön az értesítés a csomagról.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Megosztásokért hálás lennék, mert így könnyebben tud eljutni mindenkinek az infó!

Uui: Az éves Bhakti Kutir Kalendárium ezeket az információkat tudja!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Hogyan tudunk hozzá jutni a 2020-as Bhakti Kutir Kalendáriumhoz?!

 1. Morvai Éva szerint:

  Kérek egy naptárat !
  Személyes átvétellel !
  Ölelés
  Morvai Éva

 2. Vonsik Zsuzsa szerint:

  Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e még naptárat rendelni? Üdvözlettel Vonsik Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük