Hogyan tudunk hozzá jutni a 2020-as Bhakti Kutir Kalendáriumhoz?!

Kedves Kutir Kalendárium iránt érdeklődők!

 • Először is így fog kinézni a 2020-as Kalendárium borítója.
 • Másodsorban az elmúlt 5 évben 4900 forint volt a Kalendárium, ezt idén akkor tudjuk hozni, ha sokan rendeltek. Amúgy egy picit drágább lesz. Max 2-300 forinttal.

Valamint, ami a legfontosabb! A Kalendáriumos megrendeléseket továbbra is csak a kutir.kalendarium@gmail.com címen tudjuk intézni. Ezt az email címet mi csak erre a célra használjuk és csak az év utolsó és a következő év első pár hónapjában nézzük!

Szóval ha Facebookon írtál, vagy a Kutir honlapra írtál kommentet, hogy szeretnél Kalendáriumot, akkor nem biztos, hogy láttuk. Most vettem észre, a fenti email cím újra megnyitásakor, hogy valaki Júliusban írt, hogy mikor tudja átvenni a Kalendáriumát? Bocsánat, de eddig nem is láttam ezt az üzenetet, de bepótoljuk az átvételt, és ennek fényében majd kap egy 2020-as Kalendáriumot.

Valamint idén nem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy pénzezünk, vagy el utaljátok az összeget, 4900 forintot a számlámra:

 • Az utalási határidő idén November 13 lesz!
 • A személyes találkozót pedig November 11-én, Hétfőn. 17.30tól egészen 18.55ig bent leszek a Kamalában, és akkor lesz időnk megbeszélni is dolgokat, postázást, vagy bármit, amit kérdeznétek. A cím: Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő, az első lakás jobbra az udvarban.

Ide tudtok utalni:

Baktai Ádám Ev, MagNet Bank
16200151-18538490

A megrendelést kérlek a következő képen ad le:

 • Tudnunk kell a nevetek,
 • a darab számot,
 • egy postai címet,
 • és egy email címet is, mert különben nem tudok számlát kiállítani nektek!
 • Ezt akkor is, ha személyesen fogjátok majd átvenni a Kalendáriumotokat. 

Amennyiben futáron keresztül szeretnétek átvenni majd a Kalendáriumot, akkor kelleni fog majd a telefonszámotok is! 

Egyébként bármilyen kérdésetek van a  kutir.kalendarium@gmail.com címre tudtok írni nekem és, ide tudjátok megírni a különleges igényeiteket is.

Egyébként idén is 2 opció lesz majd az átvételre. Személyes átvétel a  Kamalában és a GLS futárszolgálattal keresztüli kiküldés. Ez kb. 1500 forint szokott lenni, borítékostul, küldeményestül. A kiküldést a Vegafűszeray-os csajokkal szoktuk együtt csinálni, tehát majd ne lepődjetek meg, hogy tőlük jön az értesítés a csomagról.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Megosztásokért hálás lennék, mert így könnyebben tud eljutni mindenkinek az infó!

Uui: Az éves Bhakti Kutir Kalendárium ezeket az információkat tudja!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Hogyan tudunk hozzá jutni a 2020-as Bhakti Kutir Kalendáriumhoz?!

 1. Morvai Éva szerint:

  Kérek egy naptárat !
  Személyes átvétellel !
  Ölelés
  Morvai Éva

 2. Vonsik Zsuzsa szerint:

  Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e még naptárat rendelni? Üdvözlettel Vonsik Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük