Hogyan használjuk a Bhakti Kutir napi asztrológiai előrejelzését?

astroTegnap Hétfő volt és a Hold a saját napján a Révati csillagképben állt, ami mind jó. Reggel szép új ruhába öltöztettük a kisfiunkat, de arra nem számítottunk, hogy mivel 9. nap volt Telihold után, ami éles, a 2 jó behatást is képes negálni az agresszív nap.

Szóval a gyerek, meggyezés után úgy jött haza az oviból, mintha festőszakkörön lett volna, csak a meggy nem jön ki a szerkójából! Na, kb. ez lenne az irányvonal a napi asztrológiai előrejelzés használatához.

És akkor a mai nap:

Július 2, Kedd:

A keddi napok agresszív természetűk, és 10 nappal vagyunk Telihold után, ami viszont szilárd jellegű. Szóval ha ma kemény dolgokat akarunk elintézni, akkor azt hosszú távra is megtudjuk oldani. És ezt mind azért mondom, mert szerencsére a Hold mai csillagképe az Asvini, ami könnyű és gyors plusz a varázslatos kezdetek napja. Szóval, ha valamit ma kezdünk el csinálni az gyors munka lehet, hiába a szilárdság.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .