Hogyan használjuk a Bhakti Kutir napi asztrológiai előrejelzését?

astroTegnap Hétfő volt és a Hold a saját napján a Révati csillagképben állt, ami mind jó. Reggel szép új ruhába öltöztettük a kisfiunkat, de arra nem számítottunk, hogy mivel 9. nap volt Telihold után, ami éles, a 2 jó behatást is képes negálni az agresszív nap.

Szóval a gyerek, meggyezés után úgy jött haza az oviból, mintha festőszakkörön lett volna, csak a meggy nem jön ki a szerkójából! Na, kb. ez lenne az irányvonal a napi asztrológiai előrejelzés használatához.

És akkor a mai nap:

Július 2, Kedd:

A keddi napok agresszív természetűk, és 10 nappal vagyunk Telihold után, ami viszont szilárd jellegű. Szóval ha ma kemény dolgokat akarunk elintézni, akkor azt hosszú távra is megtudjuk oldani. És ezt mind azért mondom, mert szerencsére a Hold mai csillagképe az Asvini, ami könnyű és gyors plusz a varázslatos kezdetek napja. Szóval, ha valamit ma kezdünk el csinálni az gyors munka lehet, hiába a szilárdság.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük